sunnuntai 2. tammikuuta 2011

Hyvää uutta vuotta!

Vuoteen 2010 mahtui paljon käsitöitä ja aika paljon bloggaustakin. (Tähän voitte kuvitella hienon kuvakollaasin maalis-joulukuussa valmistuneista käsitöistä.) Kiitos lukijoille ja kommentoineille kuluneesta vuodesta - teidän kanssanne on ollut tosi kivvaa! :)

(Ninja katsoo tässä kuvassa selvästi tulevaisuuteen eli vuoteen 2011. Eikö ollutkin loistava syy lisätä veljen ottama hieno kissakuva?)

Alkanut vuosi tulee luultavasti olemaan tähän mennessä eletyistä vuosistani yksi jännittävimmistä. Toivottavasti bloggausinto säilyy kaiken jänskän keskellä yhtä korkeana, ja toivottavasti saan jatkossakin nipistettyä aikaa rakkaalle käsityöharrastukselleni ja tälle blogille.

Hyvää uutta vuotta!

3 kommenttia:

 1. Tuohan on kuin omasta suustani! :D Tämä vuosi tulee olemaan jännittävin, hektisin ja mahtavin vuosi mitä varmasti olen tähän asti kokenut! :) Pidetään peukkuja, että molempien blogit pystyy pystyssä kaiken häslingin keskellä ;) Hyvää alkanutta uutta vuotta myös sinulle!

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa jännältä vuodelta mikä tulossa on :) Toivotaan, että se sitä on - ja vähän vielä päällekin :)

  VastaaPoista
 3. Madam B.C.: Kiitos. :) Täällä on peukkujen lisäkis myös pottuvarpaat pystyssä. :)

  CherryKirsche: Ainakin näin etukäteen ajateltuna vuosi tuntuu jännältä. Saa nähdä, mitkä ovat ajatukset vuoden päästä. :)

  VastaaPoista