keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

Hurmuri- ja paratiisi-mekot

 Maailman laiskin bloggaaja tässä terve! Ommeltu kyllä on, mutta kirjoittelu jäänyt tyystin. Viimeisimpänä syynä hukassa oleva kameran johto. Äiti sitten ihmetteli, että miksi en laita kameran muistikorttia suoraan koneeseen. Niinpä, ei tullut mieleen.

Kuvien laatukriteerit on nyt laskettu aivan maantasolle, kunhan saan kuvia ja tekstiä pitkästä aikaa suollettua! :) Eiköhän tämä tästä taas käynnisty!

Eli tytölle hupullisia mekkoja. Ensin Verson puodin Hurmuri-joustocollegesta. Tämä mekko päällä on esim. kiva leikittää kissoja:
Kuvissa mekkoa tai kangasta ei ole vielä pesty (hyi mua!) ja pesussa kutistui juuri sen verran, ettei enää ole näin ylipitkä. Kaava on muokattu peruspaidan kaavasta. Hihansuihin laitoin pitkät resorit, jotta mekko mahtuisi vielä syksylläkin.
 Mua jotenkin huvittaa nämä loppuun asti stailatut blogikuvat, tässäkin taka-alalla kuvausrekvisiittana mm. kaukosäädin ja pakastuspurkki. ;)
Hurmuri-mekosta tuli niin tykätty, että sain juuri ja juuri leikattua oman mekon jämäpaloista toisenkin huppumekon. Myös Paratiisi-joustocollege on Verson puodista. Kuvioiden kohdistukselle ei kyllä jäänyt mitään saumoja (heh). Menetin totaalisesti hermot nappilistoihin, joten tähän versioon tein kietaisuhupun.
Ja tästähän tuli vielä ihanampi kuin edellisestä! Pukemistilanteessa sain napattua pari "sovituskuvaa", kun toinen niin tosissaan pukee kaulahuivia.
 Ensin tästä näin...
...ja TADAA! Valmiina lähtöön!
Alimmassa kuvassa vilahtaa ompelemani tikkitakki, jonka hyvällä tuurilla saan joskus esiteltyä!

5 kommenttia:

 1. Aivan ihania mekkoja. Erityisesti alempi, sellainen kelpaisi itsellenikin. Ja onko oikeasti suloisempaa asiaa maailmassa kuin viimeisten kuvien pieni ihminen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ja jos mun ihan puolueetonta mielipidettä kysyt, niin ei maailmassa kyllä ole mitään suloisempaa! ;)

   Poista
 2. Mikä kaava sulla on pohjalla näissä? Ihanan näköiset mekot, mutta itsekään en tykkää nappilistan teosta kun se alaosa jää aina rumaksi :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tiiäkkö mää en oikeesti oo ihan varma kaavasta! Pitäs aina heti muistaa postata, ettei ehtis unohtua... todennäkösesti kaavapohjana on joko OB:n Autumn forest -paita tai Bert nappilista-body.

   Mulla kävi joku mieletön mäihä kahden ekan nappilistan kanssa, kun ne onnistu tosi hyvin (ehkä joustofrotee on materiaalina armollisempi?), mutta nykyään alaosa jää aina pönköttämään. Siksi tossa Hurmuri-mekossakin on noin vaatimattomat napit, jotta varastaisivat huomion... ;)

   Poista
 3. Elämänmakuisia blogikuvia ;) Ja niin suloinen neiti mekkosissaan! Täällä havaittavissa samanlaista huivinasettelutyyliä...

  VastaaPoista