torstai 23. lokakuuta 2014

Vanuhaalari

 Tilasin metrin siivun mustavalkoista joustocollegea Verson puodista omia leggareita varten. Jossain vaiheessa suunnitelmat kai muuttuivat, koska nyt täällä on koon 80 vanuhaalari! Eikä haittaa yhtään!
 Tein haalarin  Ottobren 4/2012 Jumpsutitin kaavalla, koska samaisella kaavalla tehty sydänhaalarikin on ollut tosi kovalla käytöllä. Nyt jos saisin kelata pikkasen taakkepäin, lisäisin kuitenkin haalariin hieman väljyyttä. Vuoritin haalarin Paapiin ylläripussista löytyneellä pöllötrikoolla. Välissä on yllättävän lämpimäksi osoittautunut mutta pehmeä ja ohut finfill-vanu, joka on ostettu Eurokankaasta. Mun visioon kuului ehdottomasti keltainen resori, jota tilasin Majapuulta. (Huomatkaa kuvausrekvisiittana väreihin sopivat kissat. ;)
 Muistinpa jopa ripustuslenkin, jonka tosin laitoin jotenkin epäloogisesti päin! Mutta kyllä se toimii!
 Tästä haalaristahan olis tietty voinut napata ulkona jotkut ihanat sovituskuvat, mutta mun kuvausinnon tietäen niitä kuvia ooteltas vielä ens vuonnakin. Joten näillä mennään:
 Mää en meinaa kestää näiden kankeiksi topattujen pikkuisten söpöä kömpelyyttä. (Tähän laittaisin sydämen kuvan, mutta blogger aina herjaa pienempikuinkolmosen kohdalla viallista HTML-koodia...)
Tästä tuli aivan kelpo haalari autoiluun ja ulkopäikkäreille, vaikka vettä ja maassa möyrimistä ei kestäkään. Mustan, valkoisen ja keltaisen yhdistelmä on vaan niin raikas ja herkku!

17 kommenttia:

  1. Ihana! Kyllä kelpaa reissata autossa!

    VastaaPoista
  2. On kyllä aivan huippuhieno haalari! Itselläni on toppi samasta kankaasta ;)

    VastaaPoista
  3. Hyvän tähen että on nätti haalari! Tämmöiset kuvat saa aina mutkin hinkumaan ihania kankaita ja ompelukonetta esiin, mutta kun oon melko varma että omat taidot (ja kärsivällisyys) ei riitä samanlaiseen lopputulokseen, niin on ehkä vaan parempi katsella kuvia ja kadehtia. :)

    VastaaPoista
  4. Niin söpö! Tuo väriyhdistelmä toimii aina :)

    VastaaPoista
  5. Aivan ihana haalari!! Itsekin aion kokeilla kyseistä kaavaa piakkoin, ihanilta näyttää aina kun näitä näkee blogeissa!

    VastaaPoista
  6. Kertakaikkiaan niin herkullisen näköinen. Voi kun itsekin osaisin ommella.

    VastaaPoista
  7. Lutunen söpöläinen...
    ..ja kaunis haalari.

    VastaaPoista
  8. Ihana haalari! Ja sydämen saa kirjoittamalla ilman välilyöntejä:

    & hearts ;

    Niinku näin! ♥

    VastaaPoista
  9. Toivottavasti toimi, kun en nyt näekään lopputulosta hyväksyntää odotellessa, heh heh xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei jee kiitti! HUIPPUA! Oon nyt ihan fiiliksissä, kun niin monesti oisin sen sydämen halunnut laittaa (syytän hormoneja), mutten oo osannu. Mulla on sellanen kutina, että lähikuukausina tässä blogissa tullaan näkemään aika paljon sydämiä kaikkien niiden vuosien varrella pois jääneiden sydäntenkin edestä. ;)

      Poista
  10. Voih, tää on herkku! Noi värit on niin hyvät :) Mua on alkanut harmittaa se, että me ollaan saatu niin paljon vaatteita, ettei viitsi tehdä enää itse. Ehkä niitä isompia sitten....

    VastaaPoista
  11. WAAAUU! Vähänkö hieno! :) Paljon maksais jos ompelisit miulle myös tuollaisen? Samankokoisen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :) On tää kyllä ollutkin kovassa käytössä ja mieluinen! :) Tätä kangasta ei saa enää ostettua (harmi) ja mää oon niin pulassa näitten omienkin projektien kanssa, etten ehkä muutenkaan uskaltas muille luvata...

      Poista
  12. Ymmärrän:) Harmi, kun ite ei oo siitä ompelukoneesta koskaan saanut kaveria, hermo vaan menee sen kanssa. Mutta joo, hyvää joulun odotusta! Ps. Ilmoita jos päätätkin alkaa ompelee muille :D :D

    VastaaPoista
  13. Ai että, miten hieno! Mahtavat väriyhdistelmät ja ihanat kankaat!

    VastaaPoista
  14. Kerrassaan syötävän ihana! Ostaisin heti jos vain tietäisin mistä.

    VastaaPoista