perjantai 10. lokakuuta 2014

Piristysruiske syksyyn

Hyvästi päivänvalo, hyvästi valoisat kuvat! (Okei, ehkä näitä kuvia vois ees yrittää ottaa päivällä, eikä aamukuudelta.) Sokerihiiri-hupparista tuli niin söpönen ja kivan mallinen, että tein tuolloin heti perään toisen samalla mallilla.
Kankaaksi valikoitui Metsolan syksyinen ;) joustofrotee ja keltaiset resorit on Verson puodista. Alemmassa kuvassa huppari on aseteltu näköjään aika vinkkuraan, mutta kyllä se oikeesti on suurin piirtein symmetrinen.
 
 Tästäkin tuli kyllä aika lemppari: on pirteä ja värikäs, lämmin ja nopea pukea, ei vilku napa tai mene helma polvien alle kontatessa. Montahan tälläistä voi yksi tyttö tarvita? ;) Onneksi on sen verran monta projektia kesken tai oottamassa, etten ihan heti ehdi uutta ommella.
Kivaa viikonloppua! Jospa sitä ennättäisi viikonloppuna piipahtaa Oulun kädentaitomessuilla.


edit. Tarkan lukijan hoksautuksesta korjaan, että joustofrotee on siis Maitotytön Royal-tuotteelle suunnittelema Riemukukka-kangas, jonka minä olen Metsolasta ostanut. :)

8 kommenttia:

 1. Ihana! Tuollaisen ottaisin ihan itsellenikin käyttöön :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo voisin kyllä minäkin tässä kulkea, jos olisi pari kokoa isompi! ;)

   Poista
 2. Voi miten söpö. Haluan omalle tytölle samanlaisen!

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Mää oon kans sitä mieltä, että jos C-vitamiini olis kangas, se näyttäs tältä! Ihan tervetullut väriläiskä tähän vuodenaikaan....

   Poista
 4. Kaunis, mutta kangas ei ole Metsolan vaan Maitotytön suunnittelemaa Royal-tuotteen Riemukukkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hitto vie, niinhän se onkin! Mulla tullut ajatusvirhe tätä kirjotellessa, kun olen siis ostanut kankaan Metsolasta. Korjasin asian tekstiin! Kiitos tarkkanäköisyydestä. :)

   Poista