keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Villasukkaa, tumppua, myssyä...

...tuli neulottua ennen vauvan syntymää. Ei ole tarvinnut pienten sormien ja varpaiden palella! Olihan se ihan pakko tehdä yksi oikein neitimäinen pinkki settikin tyttövauvalle. ;)
 Villasukat on tehty suurinpiirtein junasukkien ohjeella ja sovelsin samalla taktiikalla myös tumput. Myssyn ohje on täältä. Pinkki lanka on Hjertegarnin exclusive alpacaa ja puikot 2,5 mm. Muuten ihana lanka, mutta vähän tuollaista hapsottavaa, joten täytyy pitää huolta, ettei pikkuinen imeskele karvoja suuhunsa. Aiemmin olin tehnyt laatikkoon jemmaan vaaleansiniset junasukat Dropsin alpacasta, vaikka silloin en vielä arvannutkaan sukkien jäävän meidän kotiimme. :)
Vauvan synnyttyä huomasin, että nämä pikkiriikkisiksi luulemani villasukat, tumput ja myssy olivat armottoman isot pikkurääpäleelle, joten oranssista dropsin alpacasta tein vielä minimmät sukat ja vielä minimmät tumput 2,25 mm puikoilla. Nythän nämä alkavatkin jo olla pienet, niisk.
Paljon muuta ei sitten olekaan tullut neulottua marraskuun lopun jälkeen! Paitsi synnärillä aloittamani ihana vauvan villatakki on kohta valmis, jee!

3 kommenttia:

  1. Junasukista aina puhutaan, mutta itse en ole ikinä kokeillut, pitäisi varmaan. Suloinen tyllerö :)

    VastaaPoista
  2. Junasukkia olenkin kutonut isomille ja pienemmille lapsille, mutta toi lapas mallikin olisi kiva!! Ihana suloinen mussu ja niin miten se aika mennee ja lapset vaan kasvaa!! Aikas pieni on tämä murunen vielä kuitenkin!

    VastaaPoista
  3. Pitäähän sitä toki olla asusteita joka värissä :D Niin suloisia!

    VastaaPoista