lauantai 22. helmikuuta 2014

Pilvenreunalla-villatakki

No, tämä nyt on jo melekeen valmis. Pitkään kaapin pohjalla lojunut villatakinretale, jota viime talvena neuloin työmatkoilla. Arkistojen mukaan villatakki on pingotettu jo toukokuussa, mutta nappilista meni mönkään ja uutta nappilistaa saikin odotella muutaman kuukauden. Ja sitten se odotteli nappeja. Ja odottaa niitä yhä.
Villatakki on tehty tietenkin Muita ihania -blogin Tiinan ohjeella (ohjeen voi ostaa Kerästä). Lanka on Hjertegarnin Limaa ja värit ovat niiiiin herkut! :) Villatakista tuli ihan superjätti, mikä varmaan osaltaan on vaikuttanut valmistumisaikatauluun... Nyt oon kumminkin tajunnut, että villatakkia voi käyttää etukappaleet päällekkäin. Näin se onkin kiva ja rento ja oikeastaan aika ihana!
 Mulla on vielä pohdinnassa, että laitanko nappilistan tuohon sivuun vai mennäänkö edelleen rusetti ja kaksi hakaneulaa -tsydeemillä. Eilen sain neulottua takkiin mätsäävän rusetinkin ainaoikeella. Harmi kun ei ennättänyt sovituskuviin mukaan!
Mulla on muuten postissa tulossa aivan huisin jänskä paketti, mutta siitä lisää myöhemmin! Kivaa viikonloppua! :)

8 kommenttia:

 1. Tosi kauniit värit, ja hauska idea laittaa etukappaleet päällekäin!

  VastaaPoista
 2. Noi värit ja kuvio on kyllä ihania! Pitäisiköhän itsekin aloittaa projekti :)

  VastaaPoista
 3. Tosi ihana versio! On hauska seurata millasia sovelluskia ihmiset tekee, itekki otin sen verran vapauksia että valitsin erikoisemmat napit, mun vastavalmistunutta takkia voi vilkasta täältä: http://tiukupuublogi.blogspot.fi/2014/02/pilven-reunalla.html

  VastaaPoista
 4. Aivan super-ihana <3 Etukappaleet päällekkäin näyttää tosi kivalta.

  VastaaPoista
 5. Onpa se hieno. :) Käy kohta ulkotakistakin. :))

  VastaaPoista
 6. Oi, tää on mullakin ikuisuusprojektina. Puuttuu nappilista ja hihat. Hihat siksi etten vain yksinkertaisesti saa niitä mitenkään nätisti paikoilleen :( Mä oon varmaan neulonut tuossa yläosassa jotain väärin, muttei jaksa kyllä purkaa...

  VastaaPoista
 7. Eikä, miten hieno!! Mä en ikinä sais näin isoa työtä valmiiks! Nostan kyllä hattua :)

  VastaaPoista