keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Mustaa pitsiä

 En oo saanu aikaan esitellä pingotusstudiossakin vilahtanutta tuubihuivia, vaikka kuvatkin on otettu ehkä pari kuukautta sitten. Kuvien oton jälkeen maha on kyllä kasvanut kiitettävästi, vaikka edelleen sama takki mennee nippanappa kiinni! :)
Aiemmin blogissa kyseltiin tämän huivin ohjetta, ja lopulta idean alkuperän löysinkin: törmäsin huivin malliin täällä ja ohje löytyi vielä tuolloin lankamaailman sivuilta. Vaan eipä näköjään löydy enää. Lankana huivissa on Hjertegarnin Play it, joka on kyllä aika kamalaa lankaa. 

Mustan pitsihuivin esittely in action on sen verran kiitollista hommaa, että tässä vielä kuviota hienosti havainnollistava kuva ("kattokaapa näin meikä innoissaan venyttää huivia ja selostaa samalla jotakin tärkiää")!
Pitäs aina saada kuvattua ja esiteltyä käsityöt heti samoilla tulilla niiden valmistuttua, ettei lahopäältä ehtisi speksit unohtua...

6 kommenttia:

 1. Jälkimmäinen kuva on kyllä huomattavasti informatiivisempi, hieno huivi :D

  VastaaPoista
 2. HIeno on, ja varmasti käytännöllinen. Samaa mieltä tuosta samalla tulilla esittelystä, monet kerrat on päässyt käymään niin että kun vihdoin alkaa valmistuneesta neuleesta postausta tekemään, ei muistakaan enää mitään...

  VastaaPoista
 3. Kaunis huivi! Ja mikä ihanan värinen takki myös :)

  VastaaPoista
 4. Kaunis huivi, mahtavan muhkean näkoinen!

  VastaaPoista
 5. Hei!
  mun blogissa on sulle tunnustus! :)

  VastaaPoista
 6. oi miten ihana huivi!
  Tuollaisen olisin itsekkin heti puikoille kyllä laittanut mutta se ohje... :(

  VastaaPoista