torstai 26. syyskuuta 2013

Vauvan makuupussi

 Jatkettakoon vauvaneuleilla (se nyt vaan tulee olemaan lähiaikojen teema, koska päässä ei juuri muuta liiku)! Marrasvauvalle neuloin lämmikkeeksi iihanan, pehmeän "makuupussin", jossa on reikä myös turvavyötä varten.
 Ohje: Dropsin palmikollinen makuupussi, silmukkamäärä pienimmän koon mukaan, mutta mitat ja todellinen koko on vähän isommalle kaverille
Lanka: Hjertegarnin Palino merinovillalanka, muutaman metrin yli kuusi kerää
Puikot: 4 mm pyöröt

Ohje oli helppolukuinen ja selkeä, ja nelosen puikoilla tuli aika nopeasti valmista. Lisäsin turvavyöreikiin vielä nepparit, jotta ne pysyisivät tarvittaessa kiinni.
 Parasta makuupussissa on kuitenkin ehkä nuo Etsystä tilatut puiset napit, jotka sopii omiin neulomistuntoihin täydellisesti! Miehen sanoja lainatakseni: "Miten onnellinen joku voikaan olla napeista?"

17 kommenttia:

 1. Voi miten ihana! Napit ja kaikki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mustakin noi napit oli ihan, no, nappilöytä.

   Poista
 2. Suloinen ja varmasti lämmin pesä pienelle <3 Ja uskoisin että myös kätevä etenkin kaukalomatkustajalle, samaan tapaan kuin ihan ne kaupoissa myytävätkin kaukalopussit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää kanssa ajattelin, että tällänen saattas olla kätevä sitten keväälläkin autossa matkustaessa, kun ei enää toppahaalaria tarvi! :) Toivottavasti arvelut osuu oikeaan ja tämä pääsee kovaan käyttöön!

   Poista
 3. Oi, tämä on kyllä huippu ihana!

  VastaaPoista
 4. Kaunis! Ja toi kätevän olonen kun on tuo turvavyön reikä. Olispa meillä ollu tuollanen kun typy oli vauva.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti on kätevä sitten käytössäkin. Eka lapsi kun on tuloillansa, niin ei ihan kaikki mun ajatukset varmasti osu kohilleen! :)

   Poista
 5. Aivan ihana :). Minä en ole neulonut meidän tulevalle marrasvauvalle vielä MITÄÄN!! Mutta eikös tässä ehdi vielä vallan hyvin?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ehtii!! Mua ihan hirvittää, miten paljon tässä vielä ehdinkään vauvalle neuloa. Täytyy varmaan kohta yrittää motivoida ittensä vaikka joululahjaneuleisiin välillä.... ;)

   Poista
 6. Napit on kyllä ihan mahtavat!! Ja pussikin suloinen, kyllä siinä kelpaa kölliä ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Köllöttelijä ennää puuttuu, mutta eiköhän sekin asia parin kuukauden sisällä ratkea!

   Poista
 7. Ihana pussukka ja pienet kauniit napit on piste iin päälle!! Mukavaa odotusta sinulle, vauvat on niin ihania!!

  VastaaPoista
 8. Ihana neule! Toi on ollut mun listalla jo pitkään. Ja mitkä ihanuusnapit, voi sentään! Onnellista odotusta :) Itse odottelen vielä kuukauden äitiyslomalle pääsyä..

  VastaaPoista
 9. Hei! Tein itsekin tämän pussin lahjaksi. Tämä on niin kaunis! Blogissani on linkki tähän tekstiisi. Kerrotha, jos haluat minun poistavan sen! :)

  http://lyytikirjottaa.blogspot.fi/2014/10/palmikkopussi.html

  VastaaPoista