sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Harrastus!

Mulla on harrastus! Siis sellainen mun mittakaavalla ihan oikea harrastus, johon mennään kerran viikossa tiettyyn aikaan. Ja se harrastus liittyy ompeluun.

Kansalaisopiston kurssivalikoimissa olisi ollut vaikka mitä hauskoja käsityökursseja, mutta eniten ajattelin hyötyväni ompelukurssista: en ole ompelussa kovinkaan taitava, joten voisin oikeasti oppia paljon uutta, ja paikan päällä on hyvät pelit ja vehkeet uusien taitojen opetteluun. Lisäksi nyt on aika hyvä sauma (hah!) ommella pieniä vaatteita, ja kaiken kukkuraksi mun äitikin tuli kurssille. Kaksinverroin kivempaa! :)

Kurssille en ole asettanut sen suureellisempia tavoitteita, vaan haluaisin oppia tekemään yksinkertaisia ja helppoja perusvaatteita vauvalle. Tästä lähtökohdasta ajattelin, että into ei laantuisi heti alkuunsa liian vaikeisiin ja pitkällisiin projekteihin (kuten kotona on joskus saattanut käydä). Ekalla kerralla tein, TADAA, pienet housut/legginssit! Ja sitten tein kotona vielä samanlaiset eri kokoisena. Eli en lannistunut siitäkään huolimatta, että saumurin kanssa tein tuttavuutta ehkä ihan ekaa kertaa, eikä kaksoisneulakaan ollut mulle entuudesta tuttu kaveri!
Sain näköjään otettua erittäin sekavan kuvan housuista, vaan eipä noissa kovin ihmeellistä nähtävää ole! Sopivat kuitenkin kivasti vaikka Möökö-takin kaveriksi. Joustofrotee on Metsolan palalaarista.

Kiitos muuten kaikille ihanille lukijoille lukuisista kommenteista ja onnitteluista edelliseen postaukseen! Täällä ollaankin ihan onnesta soikeana (tai oikeastaan pyöreänä)! :) Vähän lähiaikoina on vaan harmistuttanut, koska jouduin aivan yllättäen sairaslomalle ainakin pariksi viikoksi. Sairasloma ajatuksena tuntuu hassulta, koska olo ei ole sairas, mutta tärkeimpänä toki tulee pienen ihmisen hyvinvointi mahassa. Täytyy sopeutua muuttuneeseen tilanteeseen ja yrittää ottaa rennosti, levätä ja nauttia. Ja onpahan aikaa tehdä käsitöitä ja esimerkiksi leipoa pitkästä aikaa pullaa!
Puolukka-kinuski -pullat ja dallaspullat on muuten aika hyviä! Taustalla näkyvillä hedelmillä olen ilmeisesti yrittänyt luoda illuusiota siitä, että kyllä mää ihan terveellisilläkin eväillä kasvatan tätä ihmistaimea... ;)

2 kommenttia: