lauantai 24. elokuuta 2013

Eläimellistä kirjovirkkausta

Back in business! Ilmeisen tunnollisesti olen onnistunut koko kesän ajan välttelemään blogimaailmaa, koska edellinen postaus näkyy olevan toukokuun alusta ja nyt lähennellään uhkaavasti jo syyskuuta. Kesän mittaan olen hitaasti mutta varmasti kirjovirkkaillut erilaisia elukoita; ehkäpä joku jo keksiikin meneillään olevan projektin?
 Tällä hetkellä keskeneräisenä on virkkuu meidän kahdesta katista. Tänä aamuna tilkku löytyi mystisesti olohuoneessa olevasta pahvilaatikosta. Rikospaikalta kiinnijäänyt epäilty on ihan muina kissoina ja kieltää täysin osallisuutensa tapahtuneeseen.
Sen lisäksi, että blogi ei ole koko kesänä päivittynyt, en ole myöskään käynyt paria satunnaista kertaa lukuun ottamatta lueskelemassa muidenkaan blogeja. Nyt on aika ryhdistäytyä ja toivoa uutta intoa ihanan ja niin mieluisan blogiharrastuksen elvyttämiseen! Toivottavasti palaamme ennen ensilumia! ;)

20 kommenttia:

 1. Mahtavaa, että palasit! Se hyvä puoli bloggaamisessa on, että ei ole pakko jos ei huvita. (: Ihana pingviini muutes! Saako se kavereita peittomuodossa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta! Ei todellakaan ole pakko jos ei taho. Tämä blogi jos jokin, on sellainen asia, josta en aio stressiä ottaa. Kiva ja vapaa-ehtoinen asia eli harrastus.

   Arvauksesi peitosta osui aikalailla nappiin! :)

   Poista
 2. Tervetuloa takaisin "elävien kirjoihin" ;) Söpöjä paloja! Oisko peitto?

  VastaaPoista
 3. H-E-I, pitkästä aikaa! Vauvan- tai lapsenmielisen peitto ilmeisesti tuloillaan? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyl maar! Taitaa tulla niin minipeitto, että ei siinä muut ku vauvat mahu köllimään. :)

   Poista
 4. Tervetuloa takaisin! Kivalta näyttää virkkaukset, pitää ehkä itsekin joskus kirjovirkkausta kokeilla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen! Määkän en muista aiemmin kirjovirkanneeni, joten hauskaa vaihtelua kirjoneuleelle. Vaatii tosin enemmän työhön keskittymistä ja käsiin katsomista (on saattanut muutama leffakohtaus mennä vähän ohi). :)

   Poista
 5. Peittoa minäkin oisin veikannut! ;) Tosi hauskoja paloja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mustakin noista tuli kyllä hauskoja ja symppiksiä! :)

   Poista
 6. Ihana blogi! Mie malttamattomana oottelen kuvia valmiista pilvenreunalla-neuletakista, se ois itselläkin to do-listalla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Nyt mulle tuli paineita tehä villatakki loppuun. Pieleen mennyt nappilista pitisi purkaa, eikä hirveesti ole löytynyt intoa....

   Poista
  2. Ei oo purkaminen munkaan mielipuuhaa, tsemppiä vain koitokseen! :D

   Poista
 7. Onpas ihania! Taidanpa jäädä lukijaksi.

  VastaaPoista
 8. Tervetuloa takaisin! ihana rätti! :)

  VastaaPoista
 9. Voi minua , olenhan ollut tekemässä tuommoista peittoa, mutta silti huolimattoamsti katsoin että tiskirätti :)Olen niin itselleni virkannut niin jäänyt näemmä päälle moinen :)

  VastaaPoista