lauantai 4. toukokuuta 2013

Pingotusstudio

 Laiskamato täällä terve! Lähiaikoina en ole kyllä tehnyt nimeksikään käsitöitä, mutta tänään sain neulottua muutaman rivin villatakkiin ja huiviin. Kaiken lisäksi sain tehtyä inhokkiasian eli pingotuksen! Oli vähintään mitalin arvoinen suoritus, joten tämä suuri saavutus piti jakaa teidänkin kanssa. Onnitteluja otetaan nöyrin mielin vastaan. ;)
 Pingotuksessa oli tietenkin mukana vakkariassistentit, jotka nykyään aika maltillisesti osallistuvat käsitöiden pingotukseen. Pari vuotta sitten piti vielä lähteä pingotushommiin äidin luokse, koska apurit olivat vähän liian innokkaita nuppineulan metsästäjiä. Nyt vaan vähän nätisti tassulla kokeillaan...
Jospa pian pääsisi esittelemään oikeasti valmiitakin käsitöitä.

Aurinkoista viikonloppua!

12 kommenttia:

 1. Ai muutama rivi?!?! Onnea urakasta, sehän on jo melkein valmis! Ja upeasti pingotettu! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokonaisuudessaan rivejä on kertynyt vähän enemmänkin, mutta villatakin tekele on ollut joutilaana viimeisen kuukauden. Eilen sitten vihdoin neuloin toisen etukappaleenkin loppuun ja sain pingotuksen tehtyä. :)

   Poista
 2. Onnea pingotuksesta! :)
  Nyt on sen verran kivat värit noissa aikaansaannoksissasi, että suurella mielenkiinnolla odotan valmiiden töiden esittelyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kyllä minäkin jo aika innolla odottelen valmistumista, vaikka tosikäyttöön taitava ehtiä vasta kesän jälkeen.

   Poista
 3. Meillä kans toinen kissa rakastaa nuppineuloja! Vähän vaarallista kun tykkää napata niitä suuhun.. Melkein valmis villatakki näyttää ihanalta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi apua! Meillä setään pentunakin lähinnä tassuilla tykkäsivät neuloja irrotella. Tai sitten ovat vaan hotasseet nuppineulat niin äkkiä kurkkuun, etten ole edes ehtinyt huomata! :D

   Poista
 4. WhoopWhoop!! Hyvä tyttö!! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä voittajana on helppo hymyillä. ;)

   Poista
 5. Pingotus?! Neva hööd. :D Voi olla, että itse olen joidenkin neuleiden kohdalla huomaamattani ohittanut tämän vaiheen. ;)

  VastaaPoista
 6. Vau! Lähetätkö sen viimeistelykeijun sitten meille päin, kun teillä on valmista... ;)

  VastaaPoista
 7. Argh, pingotus. Sulla näyttää olevan hyvä paikka sille tuossa, mä hoidan sen aina lattialla villamaton päällä :P. Kivat pingotusapurit :D

  VastaaPoista
 8. Mulla on pingoitusta varten sellainen lasten palasista koottava leikkimatto ja patjaakin oon joskus käyttänyt. Ihana tuo pilvenreunalla takki se on mun tehtävien listalla kanssa, mut lanka valintaa vielä mietiskelen.

  VastaaPoista