sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Yoshi ja piranha plant

Nyt on maailmankirjat sekaisin, kun tässä blogissa päivitetään jo toista kertaa saman viikonlopun aikana. Koettakaahan pysyä vauhdissa mukana! ;)

Mariomagneetit saivat jatkoa, kun veljen ja hänen kihlattunsa synttärilahjapaketeista löytyi uudet magneetit jääkaappia koristamaan:
Yoshin ristipisomalli löytyi täältä ja piranha plantin täältä. Nuoripari oli tokikin innoissaan ja toivelistaakin oli jo mietitty; seuraavaksi Luigi, prinsessa ja kummitus. ;)

Näihin tuli vielä rispaantuneemmat reunat, kuin aikaisempiin ristipistomagneetteihin. Onko jollain vinkkejä siistimpiin reunoihin?

11 kommenttia:

 1. Voi elämä, miten suloiset!! :)

  VastaaPoista
 2. awawawa, söpöimmät ikänä. <3
  ja sun blogi on muuten muutenki aivan ihana. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Lotta! Kiva, jos olen onnistunut ilostuttamaan. :)

   Poista
 3. Tosi ihania :) Mä en oo kokeillu ristipistoilla tehdä magneetteja, mutta ristipistoilin just pienen space invaderin, leikkasin irti ja laitoin tarratyynyillä onnittelukorttiin koristeeksi. Kun sain ötökän leikattua kankaasta, sivelin reunoihin tosi ohuesti kirkasta askartelulakkaa, ettei reunat rispaannu. Toimii hyvin. En sitten tiedä, onko sulle tästä vinkistä mitään iloa, kun leikkaat varmaan kankaan ja magneetin yhdessä ja reunat rispaantuu jo siinä vai?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Oon joskus kokeillu laittaa reunoihin erikeepperi-vesi -seosta, mutta silloin onnstuin sohimaan reunat entistä rispaantuneemmiksi. Täytyypä yrittää uudelleen! :)

   Poista
 4. Ihania! Mario siinä pesukarhupuvussa olis kans tosi hauska!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Itse asiassa tein jo samaiselle pariskunnalle jouluna pesukarhu-Marion! :) Tuli kyllä söpö.

   Poista
 5. Nämä on kyllä upeita. Melkein tekisi mieli alkaa ristipistoilemaan, vaikka se ei ihan lempitekemisiin kuulukaan :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin nää on tosi symppiksiä ja ihanan nopeasti valmistuvia pikkutöitä. Kannattaa kokeilla, saatat vielä innostua! ;) Netistä löytyy lähes rajattomasti hauskoja malleja. :)

   Poista