sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Käsityökorin aktiiviset

Täälläpäin ei mitään valmista, mutta keskeneräistä kyllä piisaa! Pieni kurkkaus käsityökorin kannen alle:
Keskeneräisistä aktiivisimmat; raidoitettua tico ticoa, limeä ja turkoosia sekä mustaa ja harmaata. Jospa tänään kilistelisi näistä keskimmäistä ja työmatkoille lähtee mukaan silmät kiinni auton kyydissä neulottava tico tico (matkapahoinvointi, jee!).

Kivaa sunnuntaita!

9 kommenttia:

 1. Matkapahoinvointi on kyllä niin julma juttu. Kateellisena sitä lueskelee toisten blogeista, miten on tuntikausia neulottu autossa istuessa. Hirveästi menee pahoinvoivalla neulomisaikaa hukkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. NO NIINPÄ! Viime kesänä kuljin vielä junalla töihin, jolloin käsitöiden tekeminen onnistui työmatkoilla ihanasti. Nyt auton kyydissä istuessa täytyy tosi tarkkaan miettiä yksinkertaisia (tylsiä) neuleita, joita voi kirjaimellisesti neulos silmät kiinni. Hukkaan tuntuu menevän yli sadan kilsan päivittäiset työmatkat, ellei päikkäreitä lasketa! :P

   Poista
 2. Komppaan Petra Ilonaa, ihania värejä! Varsinkin tuo turkoosi on nam! Voisikohan sitä aloittaa vielä kymmenennen työn noiden keskeneräisten vierelle... Tekee mieli jotain turkoosia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on kanssa joku ihme turkoosi-villitys meneillään. Olin monta vuotta kyllästynyt turkoosiin (teini-iän lemppariväriin), mutta nyt alkaa taas kelvata. :)

   Poista
 3. Käsityökorissasi näyttää sangen pirteälle!

  VastaaPoista