maanantai 2. tammikuuta 2012

Menneen talven lumia

Kaikille lukijoille rimukasta vuotta 2012! Olkoot uusi vuosi täynnä onnea, iloa ja tietenkin käsitöitä! ;) Viime vuoden aikana elämässäni tapahtui paljon kivoja ja uusia asioita: uusi ammatti, työpaikka, siviilisääty, koti, kotipaikkakunta... Tänä vuonna ehkä rauhallisempikin tahti piisaisi! :) Edellä mainituista syistä käsityörintamalla oli ajoittain himppasen hiljaisempaa, joten saa nähdä mitä uusi vuosi tuo tullessaan.

Jos olisin vähän viitseliäämpi, enkä loman jälkeisen työpäivän uuvuttama, tekisin tähän kohtaan hienon kollaasin viime vuoden käsitöistä. Sen sijaan esittelenkin loput joululahjat. Äipälle tein säärystimet...

...ja tupsupipon.
Säärystimien ohje löytyy Garnstudiolta, ja lankana on ylläriylläri seiskaveikkaa. Tupsupipon ohje on vanha tuttu.

ps. Bloggerin mukkaan blogissani on nyt käyty yhteensä 100 000 kertaa eli lukee mun höpinöitä muutkin kuin äiti. ;) Kiva alku vuodelle!

2 kommenttia:

  1. Hyvää Uutta Vuotta sinnekin päin ja kiitos blogistasi! Se sai minutkin innostumaan vääntämään puikoilla muutakin kuin perusvillasukkaa seiskaveikka-langasta. Ihailin kirjoneulevillasukkiasi, jotka esittelit blogissa 7. marraskuuta 2010. Aluksi ajattelin, että käsittämätöntä, miten joku osaa neuloa jotain tuollaista, mutta hetken asiaa pähkäiltyäni päätin itsekin yrittää, ja nyt toinen sukka on pian valmis! Aika hidasta kirjoneulominen tietysti vielä on ja silmukat hieman epätasaisia, varsinkin kun väkerrän sukkia 2,5 mm puikoilla, kun sukkien ohjeessa suositellaan 3 mm puikkoja. Jalassa sukka näyttää kuitenkin hienolta ja suunnitelmissa on jatkaa kirjoneuleharjoituksia toisella mallilla kunhan saan nämä sukat ensin valmiiksi.

    VastaaPoista
  2. Onpas mukavan selkeä kuvio noissa säärystimissä! Mies haluaisi kirjoneulepipoa, tuosta ohjeesta voisi löytyä sopivaa kuviota.

    VastaaPoista