lauantai 19. maaliskuuta 2011

Inspiraatio, tervetuloa takaisin

Mulla on Wurmin jälkeen ollut neulomisideat hukassa, mikä ehkä täälläkin on näkynyt hiljaiselona. Alkuviikosta inspiraatio tuli takaisin kotiin, kun oli kerrankin aikaa selailla ravelryn ehtymätöntä idea-arsenaalia. Heti lähikauppaan lankaa hakemaan!

Tässä vähän esimakua:
Värimaailma nyt ehkä muistuttaa aika paljon näitä lempparisukkia, jotka kokivat jälkeen päin kamalan kohtalon: Musta lanka oli näköjään alpakkaa ja kului tosi nopeasti puhki. Nyt ostin sitten ihan Novitan tico ticoa. (Ihan niinku Tokmannilla olis paljon ollut valinnanvaraa punasävyisissä ohuissa liukuvärjätyissä langoissa.) Mieskin on selväti jotain neulojaemännältä oppinut, kun kysyi huolissaan: "Eihän nyt vaan ole alpakkaa, ettei mee heti puhki?" :D

Näistä on tulossa aika kivat, ja taitavatkin olla ensimmäiset kärjestä aloittamani villikset. :) Puikoilla on vastapainona toinenkin projekti, johon liittyy numero ysin puikot ja rouhean paksu lanka.

Miten te saatte lomalle lähteneen inspiraationne takaisin?

4 kommenttia:

 1. Ootkos virkkaamassa toista mattoa?

  VastaaPoista
 2. Miun neuloosi meni kanssa lomalle jonkin aikaa jatkuneen pakkoneuloosin jälkeen. En edes ymmärtänyt revontulihuivin ohjeesta yhtään mitään, taisivat aivot ottaa pakkolomaa neulomisesta...tänään sais jo kantapään tehtyä kaverin sukkiin, ehkä tämä tästä. Pitänee selailla ravelrya, jos vaikka alkais inspaamaan.

  VastaaPoista
 3. Hyvältä näyttää!

  Mie en ole vielä kokenut inspiraatiokatoa. Ehkä siksi kun on niin paljon muutakin hommaa (lapsi, talo, koulu...) että käsityöaikaa ei ole niin paljon että siihen hommaan ehtisi kyllästyä :P

  VastaaPoista
 4. Näyttääpä ihanalta! Mulla odottaa samat kerät (punaraitainen ja musta ticotico) pääsyä jonkinlaisiin kirjoneulesukkiin tai raitasukkiin, saapa nähdä mitä niistä syntyy... :)

  Musta tuntuu enemmäkin siltä että inspiraatiota riittäis mutta aikaa ei!

  VastaaPoista