keskiviikko 8. joulukuuta 2010

Keittiön retrostus

Kaikilla on blogeissaan ihanat joulukalenterit ja jouluvinkit ja jouluvalmistelut ja joululahjat. Mutta mullapa ei oo, koska en jostain syystä tajua, että nyt eletään joulukuuta. Yritin mä kyllä aamulla keittää riisipuuroa, joka paloi pohjaan enemmän kuin ikinä mikään muu on pohjaan palanut. Tottakai.

Halusin tänne nyt kumminkin jotain ehtiä laittamaan, joten keittiön retrostus olkaa hyvät:

Tukholman reissulta innostuin ostamaan vähän vanhoista mainoksista tehtyjä kortteja, jotka sitten iskin Ikean poistopisteestä kauan sitten löydettyyn kehykseen. (En muuten ole vieläkään löytänyt sitä naarmua, jonka takia kehys oli poistopisteessä!)

Ostin pari vähän isompaakin julistetta, jotka nyt ovat sinitarralla kiinni keittiön kaapeissa odottelemassa hamassa tulevaisuudessa siintävää muuttoa ja kehyksiin pääsemistä. Ovat näköjään vielä vähän mutkalla lentomatkan jäljiltä.

Ainiin on mulla jo yksi joulukoristekin esillä, kuten ehkä ylimmästä kuvasta joku näppärä jo huomasikin:
Tämä ihana löytyi pari joulua sitten kirpparilta hintaan 1,50 €! Epäilyistäni huolimatta hyvin toimii edelleenkin. Ehdottomasti yksi parhaista kirpparilöydöistäni.

Joko teillä on kotona joulu?

7 kommenttia:

 1. Ihanaa retrostusta! tykkään!!
  ja mieletön toi kynttelikkö löytö. vau.
  meillä joulu näkyy. ja kuuluu. :))

  VastaaPoista
 2. ihania julisteita ja kuvia. ite oon löytäny kaikenlaisii vastaavii täältä ympäri kaupunkia, mut en oo vielä yhtään ostanu.
  ja meillä on jo ihan joulu! koristeet ja kuuset ja kaikki :) tai no, sisällä on, mut jos vilkaseekaan ulos, ni siinä se joulufiilis sit meneekin. kaikki niin harmaata..

  VastaaPoista
 3. Mä oon tänä vuonna innostunu joulusta enemmän ku koskaan ennen, joten KYLLÄ, meillä näkyy joulu :D Jouluvaloja on siellä täällä ja tekokuusi pitäis vielä ostaa nurkkaan. Tekokuusi siksi, ettei joulunpyhiä vietetä kotosalla.

  Riisipuuroon piti vielä kommentoida, että mullakin se aina palaa pohjaan. Sen takia oonkin suosiolla siirtyny uunipuuroon. Lopputulos on ihan samanlainen (miinus se pohjaanpalaminen), mutta vaivaa täytyy nähdä huomattavasti vähemmän. Kannattaa kokeilla! :)

  VastaaPoista
 4. Nyt iski innostus päästä pyörähtämään kirpparilla. Tuo kynttelikkö on huippuhieno, ja niin hyvä värikin.
  Meillä on jo vähän joulu: pienet jouluvalot seinällä roikkuvassa oksassa, kaksi tähteä ikkunassa ja olkipukit hyllyn päällä. Joululiinakin oli jo pöydässä, mutta se tuli sotkettua, joten se majailee tällä hetkellä pyykkikorissa.

  VastaaPoista
 5. Jessus, siitä sait kyllä ihan mahottoman halvalla kynttelikön! :) Hyvä, että oli vielä kunnossa! :)Ja kuten blogistani näkee, joulu on jo ajat sitten saapunut kotiini :D Vaikutan varmasti kunnon jouluhörhöltä..Ehkä vähän taidan ollakin! :D

  VastaaPoista
 6. Mun tavis-kynttelikkö kalpenee täysin tuon sun ihanan kynttelikön rinnalla! Hieno löytö!

  Kortit ja julisteet ovat kivoja ja kivasti sait kortit esille tuon kehyksen kanssa.

  VastaaPoista
 7. Pari 5-sentin kolikkoa kattilan pohjan alle, levyn päälle niin eipäs pala pohjaan. Tai ei ainakaan helpolla ; )

  VastaaPoista