keskiviikko 29. joulukuuta 2010

Joululahjat 3: Tulenteko

Isille tein joululahjaksi muutaman sytykeruusun ja koristelin takkatikkuaskin mökille vietäväksi.
Tikkuaski on päällystetty Sinooperista ostetulla kuviollisella kontaktimuovilla (siitä myöhemmin lisää!) ja askartelukirjaimet ostin Suomalaisesta kirjakaupasta.

Tein ennen joulua valmiiksi noin 30 sytykeruusua, jotka olivat nähtävästi vielä kosteita laittaessani ne peltilaatikkoon säilytykseen... Ne haisivat kamalalle ja tarkastelun jälkeen niistä löytyi hometta! :D Onneksi huomasin ennen lahjaksi antamista ja isille ehdin tehdä vielä muutaman ruusun jouluaattoa edeltävänä yönä.

Äitille laitoin joulukoristeiden kanssa samaan pakettiin myös jouluisen päällystetyn takkatikkuaskin:
Toinen puoli on sitten vähemmän jouluinen, jos ottaa vielä punaisen koristenauhan pois:
Luulis näillä syttyvän!

4 kommenttia:

  1. Nerokkaan yksinkertainen idea yhdistää tulitikut sytykeruusujen mukaan :) Ja mahtava tuo edellisen postauksen hai! Aivan mahtava, ei voi muuta sanoa! :)

    VastaaPoista
  2. Mä olin paketoinut mun tekemät sytykeruusut muoviin ja piti oikein avata se paketti äsken, ja tarkistaa ettei ne haiskahda. :D En nimittäin kovinkaan kauaa odottanut, että ne kuivuis... P.s. Lisäsin sut mun blogilistalle. :)

    VastaaPoista
  3. Aika hauska sattuma, tein myös joululahjaksi sytykeruusuja ja niiden kaveriksi koristelin tikkuaskit. :D Tosi nätit askit oot koristellut! Ja kivaa tuo kontaktimuovi. :>

    VastaaPoista