maanantai 13. syyskuuta 2010

Pikatiedoite

Huhuh hengissä ollaan, vaikka aika haipakkaa tuntuu tämä syksy olevan. Viikonloppu vierähti häissä ja hautajaisissa, ja keskiviikkona pitäisi gradun teoriaosa palauttaa, iik. Päivittelyt ovat jääneet nyt vähän vähemmälle, mutta ehkä tahti taas tiivistyy joulua (!) kohti. Oli pakko mainita joulu täälläkin ensimmäistä kertaa, kun se niin tuntuu joitain ihmisiä ärsyttävän.

Ajattelin vain tulla sanomaan, että olen minä oikeasti neulonutkin vähäsen. Pari viikkoa sitten aloittamani Haruni on nimittäin valmistunut, kuten karvainen assistenttini tässä kuvassa ylpeänä esittelee.


Lissää juttua ja kuvia huivista tulee sitten joskus, kunhan saan aikaiseksi kuvata. Nyt sain otettua vain kamalia mössökuvia luonnonvalon ollessa harmittavan vähäistä.

p.s. Tällä viikolla olisi tarkoitus saada kirjoitettua tupsupipon ohje tänne! Samallahan voisin neulasta itselleni uuden pipan tälle talvelle. Kysymys kuuluukin, että minkä värinen tällä kertaa?

11 kommenttia:

 1. Oi! Hieno huivi! Harmi, että mun kärsivällisyyteni ei noin ohuelle langalle taida riittää...

  VastaaPoista
 2. Oij, sielläkin kiirettä pukkaa olevan. Täällä myös! Ehkä se tästä :D

  Ihailen virkkaustaitoasi. Kunpa jaksaisin itsekin moisen virkata. Yritin pientä huivia tehdä, mutta ei siitä mitään tullut ja purin koko jutun..:D Oli kyllä odotettavissa, mitä muuta voi seurata, jos flunssahoureissa päättää peittoläjän alla muka virkata, kun on "pakko thedä käsillään edes jotain" :D

  VastaaPoista
 3. Voi että miten kaunis tää onkaan! :) Oliko haastava neulottava? Tää täytyy kyllä ottaa puikoille joskus.. :)

  VastaaPoista
 4. Upea yhdistelmä hehkuvan värinen huivi ja siinä täydellisen värinen assistentti!

  VastaaPoista
 5. Elmeri: Mullakin tämä lanka alkoi olla paksuudeltaan siinä kipukynnyksellä... yllättävän nopeasti huivi kuitenkin valmistui esimerkiksi leffojen kattomisen, kavereitten kanssa kahvittelun ja lautapelien aikana! :)

  Madam B. C.: Voi kiitos! :) Toivotaan, että molemmilla kiireet yksi kerrallaan vähenevät...

  Annika: Kiitos! :) Itte tykkään kanssa mallista, saa nähdä tuleeko sitten käytettyä. Ei tämä mielestäni kamalan haastava neulottava ollut, ja sulla taitaa muutenkin olla mua enemmän kokemusta tän tyyppisistä töistä.

  Outi: Kiitos. Väriyhdistelmä ja kontrasti on kyllä minunkin makuuni. :)

  Anonyymi: Saapas nähdä mihin väriin kallistun... :)

  Jenni: Oi, kiitos ylisanoista!

  VastaaPoista
 6. Tuli kyllä kaunis huivi :) Hirmu siisti neulomuskäsiala sulla. Tuo sun kisuli-assistentti on ekstrasulonen, voisin ottaa tännekin avustamaan ;)

  VastaaPoista
 7. Heidi: Kiitos kovasti! :) Ninja-kissakin on aivan otettu kehuista. ;) välillä tosin hän on vähän liiankin innokas avustaja...

  VastaaPoista
 8. Haruni on kyllä nätti malli! Paljonko sulla meni lankaa tuohon?

  VastaaPoista
 9. Nzqu: Malli on kyllä tosi kaunis. Nalle-lankaa mulla meni vähän toista kerää. Vaa'asta on patterit loppu, mutta arvioisin, että noin 130 grammaa.

  VastaaPoista