maanantai 25. elokuuta 2014

Trikoohaalareita

Jatketaanpa Pikku Piltin yllärikankailla. Taannoin mainitsikin kaavojen piirtämiseen liittyvästä laiskuudesta, joten seuraavat (ja luultavasti tulevatkin) haalarit on tehty Ottobren Villikko-kaavan pohjalta sivusaumattomana. 

Yllärikankaiden joukosta löytynyt Lakuniitty-trikoo yllätti positiivisesti: itse en todellakaan olisi sitä osannut ostaa sinisyyden vuoksi, mutta tykkäänkin siitä ihan hirveesti! Ehkä tän kankaan myötä vuosia kestänyt boikotti sinistä väriä kohtaan saa väistyä (lapsena ja teininä sininen oli mun lempiväri ja saatoin silloin vähän kyllästyä). Punainen resori on Metsolasta ja hupun vuorin pilkkutrikoo Eurokankaasta. Haalari on kokoa 80, joten kasvunvaraa on vielä hurjasti resorit käännettyinäkin (typy 9kk:n neuvolassa 68cm).
Aliisan intellektuellia kirjaposeerausta ehkä vähän pilaa väärinpäin oleva kirja...
 ...eikä poseeraaminen pahvilammas suussa yhtään korjaa asiaa. "Kato äiti ilman käsiä!"

Samoilla tulilla esittelen myös alkukesästä ommellun haalarin (koko 74), joka on ollut varsin oiva vaatekappale viileämpinä kesäaamuina. Siiri ja Myyry -kangas sekä raitaresori on tilattu Majapuulta.
 Etelä-Pohjalaanen isäni on osuvasti nimennyt haalarin mettäpöyröö-haalariksi, joten sillä nimellä tämä meillä tunnetaan! ;) (Terkut!)
 Mun pitäs ehkä opetella tekemään vauvan vaatteita ilman huppua, mutkumutkumutku onhan ne nyt söpöjä! :)
 Edelleen on saumuri ja ompelukone sauhunneet vimmatusti, mutta yllättäen kelien viiletessä mua on alkanut myös neulotuttaa! Jospa pian saisin alotettua jonkun kivan neulomuksen, jota vispata telkkarin ääressä. TV:n olen koko kesänä avannut kahdesti, mutta syksyn uutuudet kyllä houkuttaa: Iholla, Vain elämää, Toisenlaiset äidit.... ja Netflixistä Orange is the new blackin toinen kausi! Äkkiä langat ja koukut pois talviunilta!

3 kommenttia:

  1. Voi hyvä ihme miten ihanaisia vaatteita taas! Kyllä siellä kasvatetaan intellektuellin lisäksi varmasti pientä laatukuosien ystävää :)

    VastaaPoista
  2. Mettäpöyröölle nauroin ääneen! Pitääpä koittaa ehtiä isääs jututtamaan tuolla töissä useammin :)

    VastaaPoista