tiistai 1. huhtikuuta 2014

Lakumekko ja röyhelöpyllyt

Hellou! Nyt on kuulkaas luvassa sellasta väriherkkua että!

Pikkumurunen on ollut niin rakastunut äitin karkkimekkoon, että yrittää raasu napata karkin kuvia pienellä nyrkillään. Tulkitsin tämän pyynnöksi saada oma namimekko... ;)
  Mää niin rakastan tätä PikkuPiltin kangasta! Jotta kuvio pääsisi oikeuksiinsa, tein vauvalle ihan perusliivarin. Kaavan yläosan piirtelin Bert-bodyn pohjalta (OB 1/2012, koko 68) ja helman tein summanmutikassa. Jälkiviisaana tekisin mekosta hieman isomman, sillä kasvunvaraa voisi olla enemmän. Nyt mekko on kuitenkin juuri sopiva bodyn päälle puettavaksi ja mukavan tyköistuva malliltaan.
Sattumalta Eurokankaan keltainen pilkkutrikoo ja Verson puodista ostettu pinkki resori olivat väreiltään juuri passelit ja mekon kaveriksi syntyi söpöstelypöksyt:
 Tällä hetkellä keltaisen ja pinkin yhdistelmä kolahtaa muhun ihan hulluna! Housujen kaava on tuttu tekemistäni tiikerihousuista (Little houses, OB 1/2012, koko 68). 

Samalla halusin tutustua uuden saumurin rullapäärme-ominaisuuteen, enkä pienen tytön äitinä voinut vastustaa kiusausta... ;)
 Käyttöohjetta lukemalla rullapäärme onnistui varsin saumattomasti (heh) ja peppuröyhelöistä tuli ihanat!
 Pikkuneiti on vaan sen verran kuumakalle, että jo näillä keleillä body+mekko -kombo on usein liian kuumottava. Nyt kehitteillä on bodymekko, josta toivottavasti lissää myöhemmin!

11 kommenttia:

  1. On kyllä herkullisen näköinen pikku konttaaja. :)
    Tuo karkkikangas on mielettömän ihanaa, taisin jossain muuallakin sitä jo nähdä. Melkein tekisi mieli yrittää itsekin ommella vauvalle siitä jotain...

    VastaaPoista
  2. Vitsit mikä herkku! Ja nuo värit:)

    VastaaPoista
  3. Ooh miten ihana asukokonaisuus! Karkit ja pilkut ja värit, kaikki on niin herkullista että. Ihailin aiemmin jo äidin mekkoa, mutta sopii näköjään hurjan hyvin nuoremmallekin käyttäjälle tuo kangas ;)

    VastaaPoista
  4. Onoa herkullinen kokonaisuus! Keltaiset housut käy tosi kivasti yhteen tuon mustan kanssa. Namskis!

    VastaaPoista
  5. Onpa makea mekko! Ja äidillä myös, oonkin suunnitellut tuon mallisen imetysmekon ompelua. Ja tuota pinkki-keltainen-väriyhdistelmää täytyy kokeilla. Mulla taitaa olla kaapissa samaa keltaista pilkkutrikoota.

    VastaaPoista
  6. Voi ei miten söpö yhdistelmä, nuo röyhelöt sai tän herkkisodottajan melkein kyyneliin :D

    VastaaPoista
  7. Tosi herkullinen yhdistelmä, ihanat värit, ja niin suloinen tuo röyhelöpeppu! :)

    VastaaPoista
  8. Aivan mahtavat röyhelöpyllypökät! ja kivan raikkaan värinen yhdistelmä. Löysin juuri blogisi, taidan tulla uudelleenkin käymään:-)

    VastaaPoista
  9. Ihania kankaita ja ompeluksia.:)

    VastaaPoista