sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Satulanpäällinen

Mun maantiekiitäjän satula sai pyörän väriin mätsäävän päällisen:
Satulassa on reikä ja jotakin ihmeellistä möhnää, joten päällinen tuli tarpeeseen ja onhan se nyt aika söpökin! :) Idean ja ohjeen satulanpäälliseen löysin Paula Kristiina -blogista, ja African flowerin virkkausmalli löytyy esimerkiksi Käspaikasta. Oli kiva virkkailla pienen tauon jälkeen palasia, ja nyt oli sopivan kokoinen homma. Ei siis mikään loputon peittoprojekti! Lankana oli kai joku 7 veikan raitalanka ja valkoinen Nalle. Pääsipähän tuokin raitalanka käyttöön. Jossain mielenhäiriössä olin sen ostanut yhteen projektiin, joka ei sitten toteutettuna vastannutkaan ihan mielikuvia... 

Tässä vielä päällisestä kuva ennen kuminauhan pujottelua:
Betonityöt odottelis kuistilla kuvaamista, mutta tällä hetkellä "kesäinen" sää ei houkuttele tämän pidempään ulkona hengailuun.

Kivaa sunnuntaita!

18 kommenttia:

 1. Aivan ihana! Voi että, mun to do -lista yltää pian ensi kesään....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tutulta kuulostaa: to do -lista ei ihan ole samassa mittakaavassa vapaa-ajan kanssa. ;)

   Poista
 2. Aivan mahtava! :) Pystyykö tuon kuminauhan kanssa vetämään lennosta pois (esim. jos jättää pyörän sateella parkkiin niin ei jäisi kastumaan)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Kyllä pystyy ottamaan helposti pois ja laittamaan takasin. Toki riippuu siitä, kuinka kireän kuminauhan laittaa. Itse ajattelin piilottaa satulan alle muovipussin sadekelejä varten.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Tack. :) Raitalanka kyllä sopi yllättävän hyvin tähän projektiin.

   Poista
 4. Awww, suloinen! Pitäisiköhän virkata tuollainen itsekin, jos se vaikka pikkuisen pehmentäisi. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kannattaa virkata, oli ihan hauska projekti ja kyllä se saattaa ainakin psykologisen vaikutuksen avulla pehmentää pomppuja. ;)

   Poista
 5. Tuo on hauska! Mulla on muutama pala tuollaisia kukkasia virkattuna, jos en niistä saa peittoa aikaiseksi, niin ainakin satulanpäällisen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin hyvä, nyt sulla on plan B valmiina! ;) Se onkin aika tärkeää olla olemassa loppumattomalta tuntuvien peittoprojenktien aikana.

   Poista