sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Ei menny niinku Strömsössä...

Muistatteko, kun ostin tämän sukkakirjan? Ostin sen ihan vaan Kai-mei -sukkien ohjeen takia. Viikko sitten löysin käsityökorin pohjalta kärkeä vaille valmiit Kai-meit, jotka eivät kyllä yhtään vastanneet ihastuttavaa mielikuvaani. Ensiksikään en jaksanut aivan noudattaa ohjetta ja toiseksi lanka ei kyllä mielestäni oikein sopinutkaan malliin. Langan merkkiä en ennää muista, olisikohan Dropsin delight?
En muista, olenko alunperin yrittänyt kohdistaa värejä. Ilmeisesti en siinä ainakaan ole onnistunut! :D
Se hyvä puoli sukissa kuitenkin on, että ne istuvat aivan mielettömän hyvin jalkaan. Vajavaisesta ulkomuodosta huolimatta sukat ovat olleet jo kovassa käytössä kuluneen viikon aikana.

7 kommenttia:

 1. Mä yritin tehdä tuota sukkaa tässä muutama kuukausi takaperin. En vaan jotenkin ymmärtänyt sitä ohjetta oikein ja kuvio näytti kummalta ja muutenkin ohje oli jotenkin vaikeaselkoinen. Siinä oli semmoisia merkkejä, joihin en oo ennen törmännyt niin en osannut niitä kutoa. Purin sukat ja vaihdoin mallia :)

  VastaaPoista
 2. Hyvältähän ne näyttävät. Minusta tuollaisissa langoissa ei ole värejä pakko kohdistaa samanlaisiksi. :)

  Laura: Kai-Mei-ohje on kyllä vähän erikoinen, mutten varsinaisesti vaikea. Sitä pitää vaan sokeasti seurata, vaikkei ymmärtäisi mitä on tekemässä. Kyllä se siitä sitten luonnistuu.

  VastaaPoista
 3. Voi eihän haittaa, kauniit ovat. Vanhin (10v.) mummotettavistani laittaa joka aamu eriparia olevat sukat jalkaansa :) Se on kuulema hänestä hauskaa!!

  VastaaPoista
 4. Käyhän nappaamassa blogistani sinulle tunnustus :)

  VastaaPoista
 5. Kauniit sukat :) Juuri tuollaista liukuvärjättyä lankaa olisin kaipaillut äidilleni lapasprojektiin. Mutta jos muistelet, että olis Dropsin lankaa, niin täytyypä sillä etsiä.

  VastaaPoista
 6. Hyvältä näyttää sukat ja oikein napakasti jalkoihin istuvalta.

  VastaaPoista