torstai 28. lokakuuta 2010

Luovan leikin lahjukset

Tsihih! Sainpas tehtyä luovan leikin lahjat. Ja mulla oli niiiiiiin kivvaa! Tarkoituksena oli tehdä kaikille jotain erilaista. Yhdelle aioin tehdä neulakirja, vaan kuinkas sitten kävikään...
Tämä oli niin koukuttavaa puuhaa, että kaikki luovan leikin kaverit saivat oman neulakirjansa. Tykkään aplikoida ja ommella, mutta en tykkää huolitella reunoja. Mikäpä siis sen parempi materiaali kuin huopa? :) Mun mielestä nämä ovat paljon kivempia, kuin oma terveyssiteen näköinen neulakirjani.

Kaikki neulakirjat ovat sentään erilaisia. Toiset vähän enemmän vinksallaan ja toiset vähän vähemmän. :) Käsitöiltä näiden pitikin näyttää, ja kaikki ajavat varmasti asiansa.

Tältä näyttää takapuolelta:
Kaikissa on keskiaukeamalla myös pieni hassu tasku ihan vaan sen takia, että se on aika söpö. Siinä voi säilyttää vaikka isoja parsinneuloja.
Kaikki matskut löytyivät kotoa laatikoista. Ainoastaan huopaa piti ostaa muutama arkki lissää. Olisi voinut ostaa enemmänkin, jotta olisin saanut kaikkiin haluamani väriset välilehdet. Nyt tuli ehkä aika villejä väriyhdistelmiä kansien väliin. :)

Tässä vielä lähikuvat kaikista mussukoista:




Kaikille laitoin matkaan vielä pari teemaan sopivaa nappia. :)
Mikä näistä oli sun lemppari?

23 kommenttia:

  1. tosi makeita ovat kaikki, mutta maatuska vie ehkä voiton! hyvä idea tuo huopa. varmaan ovat saajat onnellisia!

    VastaaPoista
  2. voi ihanuus mikä idea! mulla on aina neulat katteissa, puikkopussi on mutta enhän minä oo tajunnu että neuloillekin voipi semmosen tehä! maatuska ja kisu on kyllä minun suosikkeja! :)

    VastaaPoista
  3. Aivan ihania lahjoja! Maatusta hurmasi heti ensimmäisellä vilkaisulla. Oletko ajatellut kirjoittaa näihin ohjetta tai vinkkejä meidän lukijoiden iloksi? :)

    VastaaPoista
  4. Oranssi maatuska on ehdoton suosikkini! Onko neulakirja tarkoitettu neulojen kuljettamiseen matkalla mukana? Vai ihan jokapäiväisessä ompelussa käytettävä apuväline?

    VastaaPoista
  5. Muffinsi on tosi herkullinen, mutta aivan ihania nämä ovat kyllä kaikki.

    VastaaPoista
  6. Voi miten ihania ovat! Voisin väittää kaikkia suosikeiksi, mutta jos nyt sitten sanon, että maatuska ja kissa on parhaimmat. Ihan vaan siksi, kun meillä on kolme kissaa ja kirjahyllyssä pari maatuskaa. :D

    VastaaPoista
  7. Vitsit, kun on hienot neulakirjat! Ja kaikki niin hauskan värisiäkin :)

    VastaaPoista
  8. Vooooi miten herttaisia :D Kukka ja maatuska on hienoimmat!

    VastaaPoista
  9. Kiitos kaikille! :) Kerkesin suihkussa käydä ja sillä välin oli tullut monen monta ihanaa kommenttia. :) Kummasti piristi synkkää torstaiaamua.

    Anna-Kaisa: Pistetään ehdotus korvan taakse. ;)

    Elina: Minä säilytän neulojani aina kotonakin neulakirjassa (tai ainakin yritän). Toki kulkevat matkallakin hirveän kätevästi neulakirjassa. :)

    VastaaPoista
  10. Kauniita, todella kauniita, ovat kaikki, mutta jos yksi täytyy valita, niin mun makuuni oli turkoosi ja perhoset.

    Ompeluvinkkejä kankaasta tehtyyn versioon löytyy Strömsön nettisivuilta: http://svenska.yle.fi/matochfritid/hobbyartikel.php?id=2976.

    VastaaPoista
  11. nämä ovat kaikki tosi ihania. täällä onnellinen maatuska neulakirjan omistaja :))
    maatuska lempparini :D ja toisena kukkanen <3

    VastaaPoista
  12. Ehdoton suosikki on kyllä muffinssi! :) Tai eikun maatuska! Eikun kukka! Muffinssi! Sittenkin perhonen! Ääää, liian vaikeaa päättää, ne on kaikki hurjan söpöjä :) minä en sinuna varmaan raskisikaan noista luopua :D

    VastaaPoista
  13. Maatuska on myös mun suosikki! Tekispä mieli itekkin alkaa askartelemaan!

    VastaaPoista
  14. oi mitä ihanuuksia! lempparikseni julistan kuitenkin maatuskan! (musta on viime aikoina tullu ihan maatuska-fani)

    VastaaPoista
  15. Mun lemppari on ruskea-oranssi kukka. Ja kas, senhän mä sainkin. :) Kiitos vielä kerran, mä olen ihan rakastunut mun uuteen neulakirjaan. :)

    VastaaPoista
  16. Voi vautsi, ihana idea! :) Löysin tämän blogin jonkin aikaa sitten, tulee aina niin hyvä mieli tätä lukiessa. Kiva kun jaksat postailla näpertelyistäsi kivalla tavalla ja inspiroida lukijoita :)

    VastaaPoista
  17. sade: Kiva, että sain tehtyä sinun näköisesi neulakirjan. :) Vähän ehkä sain vihiä etukäteen maatuskamieltymyksestäsi... ;)

    Jenni: :)

    Madam B.C.: hihi, onneksi raaskin lähettää pienokaiset maailmalle. Vastalahjaksi saamastani positiivisesta palautteesta on tullut hurjan hyvä mieli.

    Inkeri: Aivot vaan narikkaan ja askartelemaan. :)

    Riikka: :)

    Anni: Kiitti. Maatuskamaniaa on vissiin vähän liikenteessä...

    Nzqu: Voi ole hyvä. Kiva, että sain vaklattua blogistasi lempparivärisi oikein. ;) Sun ja muiden palautteesta on tullut aivan hurjan hyvä mieli.

    Riksu: Kiitos ihanasta sydäntä lämmittävästä kommentista. :)

    VastaaPoista
  18. Ehdottomasti nuo maatuska- ja kissanapit! Oon jo pidemmän aikaa blogiasi selaillut ja on mun suosikeissakin, mutta jotenkin tää kommentointi aina jää vähiin. Mahtavia juttuja kuitenkin teet! :)

    VastaaPoista
  19. Tinuhe: Kiitos. :) Kiva kun nyt kuitenkin uskaltauduit kommentoimaan niin tiedän olemassaolostasi. ;) Täällä saa halutessaan kommentoida tai jättää kommentoimatta. Kukin tyylillään. :)

    VastaaPoista
  20. Vähänkö kaikki on aivan tosi hauskoja!! Ja noi napit <3

    VastaaPoista
  21. Oi joi, hienoja ja kauniita neulakirjoja! Minun suosikkini ovat ehkä vähän yllättäen ruskea kukallinen ja turkoosi perhoskirja. :)

    VastaaPoista