sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Hullun kissamummon mekko

Tiiättehän sen Simpsonien höperön mummelin, joka heittelee vastaantulijoita kissoilla? Musta tulee ehkä isona semmonen ja nyt mulla on myös asiaankuuluva mekko.

Tilasin keväällä Kankaiden yönä rouheaa Metsäkissa-neulosta ajatuksena tehdä siitä hupparitakki itelle. Nyt viimein kelien viilennyttyä kaivoin kankaan laatikosta, mutta pupu meni pöksyyn kangasta leikellessä; en jaksanut alkaa säätää vetoketjun ja kuvion kohdistuksen kanssa. Hyvä niin, sillä lempparimekko tästä tuli ilman vetskariakin! :)
Meidän oman "mettäkissan" kaa oli pikkasen huono poseerata, ku pläski pörröinen katti peitti koko mekon. ;)
Mekon pohjana on mikäpä muukaan kaava kuin Onion2035 (noku ei mulla oo muita mekkokaavoja!!!). Mustalla trikoolla vuoritettu huppu, hihoissa pitkät raitaresorit (Majapuulta?) ja helmassa kuminauhakuja. Mitäpä muutakaan. Ei taaskaan sen kummempia kikkailuja, koska valmista piti saada tietenkin heti. Muuta ei tosin tarvittukaan, koska mekosta tuli tän syksyn ykkönen! Tai no ehkä kännykkätaskua olen vähän kaipaillut....
Palataan taas! :)

7 kommenttia:

 1. Tosi kiva käyttömekko, noin näyttävä kangas ei kummempia kaavoituksia kaipaakaan. Ja voiii miten ihana tuo teidän karvapallo!

  VastaaPoista
 2. Toi kangas on kyllä tosi kiva! :) Ja suloinen kissa!

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana kissamekko! Yksinkertainen toimii aina, varsinkin jos kangas on kissakuvioitu. Kyllä siinä riittää ihmettelemistä ilman ompelukikkailujakin.

  VastaaPoista
 4. Hui mikä villipeto! Ja mekkokin on kiva ;)

  VastaaPoista