sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Kalastaja-pöksyt

Voi mahoton, kun olisi noita esiteltäviä käsitöitä vaikka kuinka! Tässä nyt ensi alkuun pienen ihmisen pienet pöksyt.
 Näistä tuli aivan mahtavat! Haaremihousutyyppinen ratkaisu sopii vaippapyllylle varsin mainiosti ja kyllä on muuten tilaa vispata koipia vimmatusti. Mieskin tuumasi, että näyttää niin mukavilta housuilta, että pitäs saada itelle samanlaiset. :D

Summer sea -housujen kaava löytyy Ottobre-lehdestä 3/2013, kokona 56 ilman saumanvaroja. Oikeesti housut olis sellasta lyhyempää kesämallia, mutta laitoin lahkeisiin pidemmät resorit (kuvassa käännetty kaksinkerroin). Kertakaikkisen symppis Kalastaja-trikoo on Majapuulta ja musta resori Royal-tuotteesta. Kankaan värit on just eikä melkeen mun makuun, ihanaihana kangas! Mitähän tästä ompelis seuraavaksi? Ehkä bodyn?
 Kuvissa näkyvä malli on ottanut mahan ulkopuolisen elämän varsin lunkisti, kuten kuvistakin näkyy. :) Kunhan ruokapalvelu pelaa tarpeeksi jouhevasti, ei pikkuneitillä ole juuri valittamista. Äitillä aika kuluu vauhdilla uutta ihanaa perheenjäsentä ihmetellessä ja pusutellessa. Yllätyin, miten nopeesti toivuin leikkauksesta (koputetaan nyt vielä varalta puuta). Toki sektiohaava oli aluksi kipeä ja varsinkin sängystä nouseminen oli työlästä. Ekan viikon söin särkylääkkeitä vähän varaltakin, mutta viikko leikkauksen jälkeen pystyin jo aivan hyvin käymään kävelyllä. Vielä pitäisi kuitenkin muistaa ottaa iisisti näennäisestä hyvästä olosta huolimatta! Jälkitarkastukseen asti olisi suotavaa karttaa vauvaa painavampien asioiden nostamista (esim. vauva kantokopassa, huoh).

Iso kiitos vielä kaikille onnitteluista! :) Olo onkin maailman onnekkain.

3 kommenttia:

  1. Onnittelut uudesta perheenjäsenestä! Ja aivan hurmaavat pökät, kangas tosi hauska!

    VastaaPoista
  2. On kyllä mahdottoman ihana kangas ja hirmuisen suloinen malli =)

    VastaaPoista
  3. Valloittavan sulonen beibi ja miten ihanat vaatteet <3

    VastaaPoista