keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Keskeneräiset

Santtu haastoi esittelemään keskeneräiset käsityöt, jotta motivoituisimme saattamaan ne loppuun ennen kesää (2014? 2015?). :)

Määpä esittelen teille nyt mun aktiiviset keskeneräiset. Niitä vähemmän aktiivisia keskeneräisiä tulen tuskin koskaan tekemään loppuun ja olen hyväksynyt tämän surkean tosiasian.  Näillä töillä on sentään vielä toivoa! 


1. Pilvenreunalla -villatakki

Tämä on mun ihan lemppari työmatkaneule, joka etenikin vauhdilla, kunnes.... LANKA LOPPUI! Oulun Lankamaailmassa oli musta Lima loppunut, joten nyt vaan odotellaan lisäkeriä.


2. Hys hys -neule

Tästä neuleesta ei vielä muuta kuin, että paras olisi valmistua lähiaikoina.
 

3. Murheenkryyni-huivi

Tämä huivintynkä aiheuttaa mulle kyllä huonoja viboja, mutta ehkäpä tästä haasteesta saisin lisäpontta neulomiseen. Työn piti alunperin olla työmatkaneule: tätä neuloessa tullee kuitenkin matkapahoinvointia ja kovasti epäilen, että jaksaisin kotioloissa neuloa jotakin näin tylsää. Pahoinvoinnin takia pystyn neulomaan autossa ainoastaan sellaisia töitä, joita ei tarvitse katsoa (esim. yllä näkyvä villatakki). :D Sitä paitsi en tykkää yhtään tästä langasta.
 

4. Luigi-ristipisto

Super Mario -magneettisarja saisi jatkoa, jos vain joskus jaksaisin pistellä Luigin loppuun. Motivaatiota syö se, että tämä aida-kangas on liian tiheää ja Luigista tullee liian pieni.
 

Hei huomasitteko? Aika vähän (aktiivisia) keskeneräisyyksiä, joten ehkäpä näistä vielä ennen kesää selvitään. Kyllähän sitä aina juhannuksena villatakkia ja kaulahuivia tarvitaan.

11 kommenttia:

 1. Kurkistuksella katsomassa muiden keskeneräisyyksiä. Ja hakemassa uutta intoa omiin keskeneräisiin töihin. Inspiraatiota uusiin käsitöihin ei nyt kaivata. Eli samassa haasteessa olen minäkin mukana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti intoa löytyi! :) Kesä ei ilmeisesti ole säästä päätellen ihan ensi viikolla tulossa, joten eiköhän me valmista saada.

   Poista
 2. 1) Oi äkkiä lisää lankaa, tuosta tulee ihana!
  2) Jaksaa jaksaa, alku näyttää niin hyvältä!
  3) Jaa. Well. Tuota. XD (olet onnistunut vangitsemaan kuvaan vielä mahdollisimman nyppyisen ja räjähtäneen fiiliksen langasta - joka saattaa tietenkin luonnossa olla ihan kivaa... :D)
  4) En osaa ottaa kantaa.... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, nää sun kommentit meni aika kohilleen mun omien ajatuksien kanssa! :) Mää yllätin tänään itteni ja uhrauduin neulomaan numero kolmosta työmatkalla oksennuksenkin uhalla (ja tuo lanka ei ainakaan oloa helpota...).

   Poista
 3. Samalla kurkistuskierroksella minäkin. Ja samoin fiiliksin uusien käsitöiden inspiraatiota vältellen. =) Mukana myös.

  Kadehdittavan vähän tosiaan kesken. Ihania juttuja. Ja älyttömän hieno tuo kuvausalustakin. En uskalla katsoa sitä pidempään joten menen jatkamaan keskeneräisteni kanssa. =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle tuli vähän samat fiilikset tätä postausta tehdessä: "Hei mullahan ei ole yhtään torkkupeittoa kesken!!!!!" Pikkasen meinaa mennä mettään haasteen perimmäinen idea saada keskeneräiset valmiiksi. ;)

   Poista
  2. Hahaa! =D Mutta hyvin hyvin mielenkiintoista nähdä katsaus sitten lähempänä kesää miten ollaan onnistuttu vai ollaanko vain aloitettu lisäksi kaikkia mitä muilla ollaan nähty? =D

   Poista
 4. Sitä olen aina ihmetellyt, että miksi oikeastaan täytyy aina olla niin monta tekelettä kesken tai edes aloittaa montaa neuletta? Vastaus kuuluu: nälkä kasvaa syödessä!! Mullakin taitaa olla kolem työtä kesken ja ompelukset siihen päälle :)

  VastaaPoista
 5. Hei, minkä ohjeen mukaan olet tuota murheenkryyni-huivia tehnyt? Näyttää kyllä tosi hienolta, haluaisin itsekin kokeilla. Pahoinvoinnin uhallakin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aapuuva! Tajsuin just, että mulla ei ole enää hajuakaan huivin ohjeesta! Just tän takia pitäs blogata käsityöt samantien ulos, ettei yksityiskohdat unohtuisi.. Pitääpä huomenna vielä paremmalla ajalla yrittää löytää ohjetta.

   Poista
  2. Voi toivottavasti ohje löytyisi, tai edes jotain vinkkiä mistä voisin vaikka itse sitä etsiä :D onko esim. jostain lehdestä vai netistä :) Ihastuin todella tuohon kuvioon!

   Poista