lauantai 16. helmikuuta 2013

Hei onpa kiva...

...että Ouluun on tullut Lankamaailma!

Tämän päivän saldo:
 • 11 kerää Hjertegarnin Limaa
 • 4 kerää Hjertegarnin Ciao Truntea
 • 2 kerää Hjertegarnin Play it:iä
 • 5 yllärikerää puuvillalankaa
= 1100 grammaa

Saanhan anteeksi, koska kaikille langoille (paitti tietty kaupanpäällislangoille) on jo olemassa hyvä suunnitelma?

Vois tästä lähtiä vaikka luomaan silmukoita!

12 kommenttia:

 1. Lankamaailma on kyllä aikamoinen maailma :)

  VastaaPoista
 2. Oi, onpas ihania ostoksia... Rupee itelläkin tekee mieli hamstrata lisää lankoja :D Sopiikin nämä fiilikset tähän ekopaasto (http://www.ekopaasto.fi/fi/etusivu) teemaan niin hyvin, jossa lupauduin jättämään ns. turhat heräteostokset pois. Lankoja tuolla kaapissa riittää sen verran, ettei niiden hankkimista oikein voi perustella välttämättömyyksinä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Köh, nämähän eivät onneksi olleet lainkaan turhia heräteostoksia. ;) Oikeesti kaikki olivat kauppalistassa! Mulla on sellanen ongelma, että aina löytyy kiva ohje, ja sitten ei ikinä satu olemaan sopivia lankoja varastossa.

   Poista
 3. Vai on sitä täälläkin käyty Lankamaailmassa seikkailemassa.. Menit kyllä kertarytinällä ohitse, minulla vasta 3. yllärikerä menossa. Ihan pitää ihailla tuota lankashoppailun taitoasi :]. Mitä meinaat langoista tehdä? -KirsiT

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kaikkihan on hyviä jossakin! ;) Työmatkaneuleiksi (eli mahollisimman yksinkertasta ja helppoa, ettei tule auton kyydissä huono olo) suunnittelin yhtä villatakkia ja tuubihuivia. Ja sitten ostin langat vielä veljen synttärilahjaa varten. Meiän pittää ehkä tehä joskus lankatreffit! ;)

   Poista
  2. Joo! Ehdottomasti lankatreffit :). Voisit samalla tartuttaa vähäsen mulle taas innostusta puikkokudontaan. Lähiaikoina on taas tullut enempi vain kangaspuissa kudottua juttuja. Tällä hetkellä työnalla viltti, lankamaailmassa on siis käyntiä paljon :) -Kirsi

   Poista
  3. Jos tehään sellanen diili, että nää tartutat mulle kudontakärpäsen. ;) (Tai oikeestaan se on jo vuosien jälkeen tarttunutkin, mutta aikaiseksi en ole saanut.)

   Poista
  4. Sovittu! Käännytys alkakoon puolin ja toisin kunhan saadaat treffit aikaiseksi :) -Kirsi

   Poista
 4. Hehhei, kiva juttu. Vaarana vetää lankaöverit =)

  -Paula

  VastaaPoista
 5. Voi mahtavaa, että Oulussa on lankamaailma. Ehdin jo harmitella Luomavan langan loppumista. Taidan tietää, mihin säästän pennosiani, kun seuraavan kerran käydään Oulussa.. :)

  VastaaPoista