perjantai 21. joulukuuta 2012

Ma(u)gneetit

 Kun loman aloittaa lähes 13 tunnin yöunilla, on taas virtaa tehdä käsitöitä ja muutakin kivvaa! Pitkästä aikaa päällystin nappeja ja tein niistä magneetteja. Magneettitarve yllätti, kun halusin laittaa joulukortit näytille sähkökaapin oveen. Onneksi laatikoista löytyi nappiaihioiden lisäksi iiihanaa kisukangasta ja magneetteja.
 Näistä tuli aika söpöjä! (Okei, mun mielestä kaikki kissoihin liittyvä on söpöä ja ihanaa!) Kangas on kaksipuoleista ja kääntöpuolen punaiset pallot kuultaa joissain kohdissa vähän läpi, mutta ei haittaa! 

Nyt mää lähen kiinnittelemään ne joulukortit! Pitäkää peukkuja, että meidän (elävät) kissat ei käy härppimässä kortteja ja magneetteja alas. Niillä on vähän tapana.

11 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Eikö vaan olekin? :) Mun lemppari on ehkä tuo keskimmäinen pöllämystynyt kisu.

   Poista
 2. Onpas söpöjä pikku kissoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii! Mää oon ihan heikkona kaikkiin söpöihin kissahommeleihin.

   Poista
 3. Awws. Älyttömän sööttejä! :)

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos samoin näin vähän jälkikäteen! Joulu on todella ollut rauhallinen, kun en edes kommentteihin ole käynyt vastaamassa. ;)

   Poista
 5. Kahlailin tässä joulun alla blogisi läpi ja sain "urakan" juuri valmiiksi. Mielenkiinnolla jäädään kurkkimaan, mitä on seuraavana luvassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh, kiva kun jaksoi kiinnostaa blogin alkumetreille saakka! :) Lähipäivinä tulossa luultavasti ainakin joululahjapostauksia.

   Poista