sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Kiemurakoru

Sunnuntaihuomenta! Mää oon ollut ihan rakastunut mun uuteen avainnauhaan, joten halusin tehdä samoista helmistä käsikorun. En ole hirveän innostunut ohuista, yksinkertaisista rannekoruista, joten näpertelin käsikorun kierrevaijeriin (vai mikä sen nimi on?).
Tästä tuli ihan ihana ja tekis mieli tehä näitä lissää eri väreissä! Päihin taivutin tollaset silmukat, joista tuli aika massiiviset oikeiden välineiden (tai taidon) puutteessa.
Kävin muuten eilen Oulun Sinooperissa ja siellä on KAIKKI ASKARTELUTARVIKKEET -40%:a!!! Ostin jo aika arsenaalin rompetta, mutta tännään olisi vielä alennus voimassa ja tekisi mieli lähteä helmiostoksille. :)

Kivvaa sunnuntaita kaikille!

7 kommenttia:

 1. Tosi kiva! Mäkin tykkään noista kierrevaijeriin tehdyistä rannekoruista. En ookkaan niitä pitkään aikaan tehnyt, pitäisikin taas! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti sade! Mää en ollu aikasemmin tehnyt tälläsiä, mutta ehdottomasti aion tehdä lissää. :) Mulla on kyllä olemassa samalla taktiikalla tehty Carings handsin rannekoru, josta tykkään tosi paljon, ja siitä sain ideankin.

   Poista
 2. se on memoryvaijeri nimeltään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niin, kiitos Niina! :) Oonhan mää joskus ohimennen kuullutkin muistivaijerista puhuttavan.

   Poista
 3. Heips,

  tällä olis idea. Etsiskelin nuoria käsityöblogisteja ja löysin mm. sinut. Aloin tuossa vähän aikaa sitten miettiä, miten vähemmistössä meikäläiset, nuoret ihmiset, ovat käsityöblogimaailmassa. Pitäisikö meidän pitää itsestämme vähän enemmän ääntä? Pitäisikö meidän perustaa jonkinlainen porukka? Sähköpostilista? Yhteinen blogi tai joku hyväntekeväisyysprojekti?

  Jos kuulostaa yhtään hauskalta, käyhän ihmeessä jättämässä merkki itsestäsi blogiini, niin tiedän, paljonko porukkaa olisi kenties lähdössä mukaan. Ja sanaa saa toki levittää! :)

  terkuin Lorainne

  ps. Ihana koru - ihan kuin karkkia. :)

  VastaaPoista
 4. Oi, nuo on kyllä tosi käteviä ja nättejä! :)

  VastaaPoista