torstai 11. lokakuuta 2012

Kämmekkäät

Hellurei! Nyt on tapahtunut yllättävä käänne ja oon taas varovaisesti palannut käsitöiden ääreen. Esitelläänpä nyt vaikka pari viikkoa sitten valmistuneet kämmekkäät:
Tyylikkääseen tapaan kuvasin kämmekkäät keittiön pöydällä noin 10 sekuntia ennen lahjapaperiin käärimistä! ;) Ehkä tärkein kuitenkin välittyy kuvasta.

Kämmekkäät on tehty Baby Fan Mitts -ohjeella, joka oli aika simppeli ja nopea malli. Lankana on lankakorin syövereistä löytynyt tumman harmaa Nalle. Täytys ottaa itteensä niskasta kiinni ja neuloa itellekin uudet kämmekkäät, koska nämä viime syksynä neulotut ihanuudet jäivät leffateatteriin. :(

Näitä neuloessani sain ihanan ahaaelämyksen, kun kaikkien näiden vuosien jälkeen tajusin mitä eroa on kämmekkäillä ja kynsikkäillä!

9 kommenttia:

 1. En oo koskaan kai edes kuullut kämmekkäät sanaa, mutta siis kynsikkäät on vähän niinkuin hanskat ja kämmekkäät lapaset ilman sormiosaa? :) Mutta siis todella kauniit on nämä yksilöt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mää ajattelen niin, että kynsikkäissä on jokaiselle sormelle oma kolo, mutta sormet ovat siis paljaat. Kämmekkäissä taas kaikki sormet (peukkua lukuun ottamatta) tullee ulos tosta samasta kolosta. :D

   Poista
 2. Onpa sievät kämmekkäät! Neuloin itse ihan peruskämmekkäät viime keväänä ja ne hukkuivat muutossa johonkin. Onkohan tämä joku epidemia? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi apua! Pittäisköhän tehä rikosilmotus, että liikkeellä on hirveäkamala kämmekäsvoro? Noo, onpahan sitten taas hyvä syy neuloa uudet. :)

   Poista
 3. Ihanan rouheat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mustakin näistä tuli kivat, kun yhdisti pitsikuviota ja vähän rouheampaa tummaa lankaa.

   Poista