lauantai 26. toukokuuta 2012

Cladonia

Helou! Kylläpä minä ehdin vielä käsitöitäkin tehdä, vaikka töiden ja työmatkojen lisäksi tällä hetkellä suuren siivun ajasta vie pihatyöt. Esimerkiksi viime viikonloppuna kärrättiin talkooapulaisten kanssa 34 kuutiota multaa; tasotettiin, jyrättiin, tasotettiin, jyrättiin, kylvettiin, harattiin, jyrättiin.... (Ja nyt mua pelottaa, ettei koko nurmikko edes idä!)

Mutta asiaan, viimeksi käsitöistä valmistui Cladonia:
Lankana oli Cascade Yarnsin Heritage Silk, ihana lanka! Mua vaan harmittaa, kun puikot oli mulla liian pienet (ehkä 3,5 tai 4). Toivoin, että huivista olisi tullut tarpeeksi iso ja ilmava ihan kaulahuivityyliin käytettäväksi, mutta tämä on kyllä vähän tönkkö siihen hommaan. Äh, toivottavasti ei jää käyttämättä!
 Pitsihuivien kanssa pitäs ihan oikeesti uskaltaa ottaa tarpeeksi isot puikot, vaikka ne tuntuskin jäteiltä.
Ohje oli kyllä hauska ja toimiva eli suosittelen.

Ihanaa, aurinkoista lauantai-iltaa!

15 kommenttia:

 1. Oih, onpa se kaunis! Ihanan pirteät värivalinnat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Tavoiteena olikin pirtsakat värit, keväiset! :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Annika! Mulla on nyt meneilään jostain puskista tullut turkoosi-kausi. ;)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. On se ihana, kun unohtaa edellä mainitut ärsyttävyydet. ;)

   Poista
 4. Kaunis huivi. Mulla oli alakuun sama peleko ku jotaki huivia neuloin etten uskalla ottaa tarpeeks isoja puikkoja. Kuitenki olin lukenu monesta blogista sitä että se kannattaa joten uskalsin ottaa liian isot puikot. Lopputulos oli onnistunu. EIköhän tuo huivisi tule käyttöön. Ja kyllä se nurmikko itää usko pois vaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Ensi kerralla olen rohkeampi. ;) Ja tänään löysinkin pihalta ainakin VIISI ruohonkortta!!!! Jejeejee! (uskottelen itselleni, että kyseessä ei ole mullan läpi puskeva vanha peltonurtsi)

   Poista
 5. Tuo malli on kyllä ihan upea ja toimii hyvin noilla pirteillä vareillä:) Toivottavasti opit käyttämään tuota, ettei koko ihanuus jää kaapin pohjalle!

  VastaaPoista
 6. Niin kaunis! Tykkään tosta väriyhistelmästä, se on tosi raikas!

  VastaaPoista
 7. Ihana! Niin kaunis että! Käytitkö huuhteluainetta liotuksessa, kun pingotit huivin? Itse tein Vitamin D -neuletakin tuosta samasta langasta ja huuhteluainevedessä liottamisen jälkeen lanka pehmeni ja neuleesta tuli ihanan kevyt ja ilmava.

  VastaaPoista