lauantai 11. helmikuuta 2012

Crystal

Hellurei! Vihdoinkin pääsen esittelemään valmistuneita käsitöitä. Eilen en jaksanut enää odottaa ja soitin äitille, että voitko olla menemättä mun blogiin ennen huomisia synttärijuhlia. :) Jo uuden vuoden aattona äitille valmistui synttärilahjaksi Novitan ohjeella neulottu kierrekauluri. Oli näppärä käsityö mökillä neulottavaksi, koska helppo malli ei paljon keskittymistä vaatinut. Sammaan syssyyn tein kauluriin sopivat lapaset. Ohje omasta päästä.
Näihin meni lankaa yhteensä himppasen alle neljä kerää. Paksusta langasta (Novita Crystal) paksuilla puikoilla tuli vauhdilla valmista. Kierrekaulurista tuli aika lörppö, vaikka silmukoita laitoin jopa vähemmän kuin ohjeessa. Toivottavasti äipälle sopii!

Jämälangasta tein vielä pitsikukkakehikolla rintarossin:

Olen ollut viikon sen verran kipeänä, etten ole jaksanut juurikaan edes neuloa. Tyhmänä olen kaikesta huolimatta ollut töissä, joten iltaisin mehut ovat olleet täydellisen lopussa. Eilen vointi oli kuitenkin jo parempi, ja jaksoin nostaa puikot käsityökorista kätösiin. Tästä se taas lähtee! :) Kivaa viikonloppua!

ps. Veljelle kiitos kuvaamisesta!

6 kommenttia:

  1. Oij, kerro ihmeessä tuon kaulurin ohje! Rakastuin ehkä täysin! :D Pakko rientää ens viikolla ettiin tota lankaa tai jotain vastaavaa, näyttää niin kivalta!

    VastaaPoista
  2. marjohei: Kauluri on tehty siis novitan ohjeella, johon on linkki tekstissä. Helppo, kiva malli! Kimmeltävää Novitan Crystal-lankaa löytyy yleensä marketeistakin. Lankakaupoille vain! :)

    VastaaPoista
  3. Tosi nätti toi kauluri :) sul on kiva blogi ja jäin lukijaks :)

    VastaaPoista
  4. Hei, muistatko yhtään paljonko silmukoita on noissa lapasissa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En muista yhtään! Kuvasta voit vähän yrittää laskeskella silmukoita. :) Näistä tuli kyllä aika napakat ja kaposet.

      Poista