tiistai 22. marraskuuta 2011

Pitsineulesukat

Helou! En nyt jaksa enää odottaa valoisaa kuvaussessiota, joten tässä ovat tovi sitten valmistuneet villasukat:
Vaatekaapista löytyi valkoisten villasukkien mentävä kolo, mikälie kato kohdannut kaikkia vaaleita villasukkayksilöitä. Lankana on luonnonvalkoista seiskaveikkaa ja ohjeena Novitan pitsineulesukat. Näitä oli kiva neuloa.

Sukat on koeajettu viikonloppuna muun muassa Tampereen kädentaitomessuilla. Kuten allaolevasta serkun nappaamasta pällistelykuvasta voitte havaita, kyseessä oli erittäin vakavahenkinen tapahtuma.
Muutaman tunnin messuilun aikana matkaan tarttui inspiraation ja hyvän mielen lisäksi erinäisiä käsityötarvikkeita ja joululahjoja. Niin ja sitten kaikenkarvaisia kissa-aiheisia asioita, jotka ovat mun heikko kohta.

Ja huomatkaa tuo ihana Hanna Tjukanovin tuoli, VAU!

3 kommenttia:

 1. Täältähän löytyi kaikennäköistä mitä pitää kokeilla. Tupsullinen pipo on jo melkeen tämän alottelijan puikoilla. Oli sen verran selkeä ohje että tämäkin taulapää tajusi. ( tai niin ainakin luulen vielä tässä vaiheessa :)

  VastaaPoista
 2. Harmi kun en ehtinyt sinua bongaamaan:(
  Pitkä työpäivä perjantaina messuilla ja heikko yritys kierrellä vielä lauantaina ja olin jo puoliltapäivin valmis luovuttamaan...olipa väkeä!
  Ens kerralla sitten?

  VastaaPoista
 3. Merja: Ihana kuulla, että innostuit! :) Tupsupipo todella on helppo ja kaiken lisäkis nopea tehdä.

  Niinu: Minä taas menin lauantaina puolen päivän jälkeen ja huh, että väkeä piisas! Pakko kyllä ehkä mennä seuraavanakin vuonna. :)

  VastaaPoista