maanantai 3. lokakuuta 2011

Päiväpeiton tynkä

Olen pitkään halunnut virkata päiväpeiton, mutta itseni tuntien olen todennut, ettei sinni piisaisi parisängyn peittoon. Vaan uudessa kodissapa meillä on sohvasänky vieraita varten, joten koukku on sauhunnut isoäidinneliöitä!
Paloja on nyt kasassa ehkä 25 eli noin neljäsosa. Väreissä yritin olla hieman hillitympi, kuin heksiksen kanssa. ;)

En kyllä tajua, miksi lankojen päättelyä vihaava ihminen (kaikki muuthan siis rakastaa sitä) kiusaa itteään aloittamalla aina uuden palapeiton. Onneksi meillä asustaa ainakin yksi tyyppi, joka rakastaa päättelemättömiä lankoja:
Muutenkin tuo samainen katti on oikea mammanpoika, kun lempparipesäpaikka on mun käsityökori.

5 kommenttia:

 1. Ihanat värit neliöissä! Joo, langanpäättely on kyllä noiden palatöiden huono puoli... mutta ehkä kaunis lopputulos sitten aikanaan palkitsee vaivasta.

  VastaaPoista
 2. Itselläni on juuri sellainen suuruudenhullu parisängynpeitto isoäidinneliöistä tekeillä. :D Ollut jo ehkä vuoden tai puolitoista..

  Mutta aattelen, että jos en tänä aikana vielä ole siihen tai sen väreihin kyllästynyt, ehkä jaksan katsellakin sitä sitten joskus sen valmistuttua!

  VastaaPoista
 3. Hyvältä näyttää! Millonkohan mä saisin omani valmiiks?

  VastaaPoista
 4. Päätteletkö kaikki langanpätkät jälkikäteen? Säästyy paljon vaivaa jos virkkaa langanpätkät samantien mukaan kun teet neliöitä :) Ei tarvii päätellä oikeestaan kun viimeinen kerros tällä tekniikalla :)Itelläni vuoden kestänyt projekti ja pian on valmis peitto :D

  VastaaPoista
 5. Kaunis tulee! Värit on hyvät vaikka oli ne sitä kyllä heksiksessäkin. :)
  Ihana kisu! <3

  VastaaPoista