sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Pikkiriikkinen Hedda

Voi itkujen itku, siitä todella tuli aivan liian kittana! Taisinpa valita himppusen liian ohuen langan ja liian ohuet puikot. Laitan kuvan kuitenkin tänne, koska malli on kaunis ja ohje selkeä. Ehkä puran ja teen vielä uudestaan, ehkä. Pipon malli on siis Vilman ihana Hedda. Epäonnistuminen kyllä harmittaa. Milloinkohan sitä alkas lukemaan ohjeet vähän tarkemmin tai ostas ees puikkomitan? Tai raaskis ostaa uutta lankaa, jos varastoissa ei oikeasti ole sopivan paksuista ja väristä.

8 kommenttia:

 1. Voi, pipo on kyllä kaunis ja näyttää olevan jonkin vaivan arvoinen! Mitä jos antaisit sen lahjaksi jollekin pienipäiselle? Tai pienipäisten lahjottavien puuttuessa myisit sen? Saisit rahaa uuteen lankaan :)

  VastaaPoista
 2. Harmillinen juttu, mutta on se silti hienon hieno!

  VastaaPoista
 3. tosi kaunis pipa! mulla taas ongelmana, kun en jaksais edes opetella tota palmikkoo, vaikka se ei ole varmaan edes vaikee!! nyt kyllä tarttee, mäkin haluan tollasen!

  VastaaPoista
 4. Voisko siitä saada sopivan kokoisen jos sitä vähän pingottaa? Ite oon saanu pari pipoo pelastettua kun oon pingottanu sen kulhon päällä.:D

  Toi malli on kyl tosi nätti.:)

  VastaaPoista
 5. Onpas kyllä nätti pipo. Harmi kun tuli liian pieni. Itte en kyllä noin ossais kutoa.. tai ehkä sitä harjottelemalla oppisi kutomaankin. :)

  VastaaPoista
 6. Se on niin nätti, että koeta tosiaan tehdä sille jotain - pingotella ? Ihana malli, kaunista jälkeä :)

  VastaaPoista
 7. Voivoi, noin käy itse kullekin aika ajoin... Ei muuta kun uutta puikoille ;)

  VastaaPoista
 8. Tiukka pipo syntyy itse kultakin toisinaan. ;) Tosi nätti malli, varmasti sille löytyy pienipäisempi uusi omistaja jos et saa pingotettua suuremmaksi. Pystypäin kohti uusia haasteita. :)

  VastaaPoista