sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Paperinaruruusut

Ootteko muuten koskaan kiinnittäneet huomiota mun mielikuvitusta pursuaviin otsikoihin?

Asiaan, Tampereen messuilta löytyi kivan väristä paperinarua, joka kyllä todellisuudessa on kuvien pinkkiä "aniliinimpaa". Taiteilin muutamia paperinaruruusuja, joiden ohje löytyy esim.
täältä ja täältä.
Näitähän voipi sitten laittaa koristukseksi vaikka lahjapakettiin tai kranssiin.

Kivaa sunnuntaita!

tiistai 22. marraskuuta 2011

Pitsineulesukat

Helou! En nyt jaksa enää odottaa valoisaa kuvaussessiota, joten tässä ovat tovi sitten valmistuneet villasukat:
Vaatekaapista löytyi valkoisten villasukkien mentävä kolo, mikälie kato kohdannut kaikkia vaaleita villasukkayksilöitä. Lankana on luonnonvalkoista seiskaveikkaa ja ohjeena Novitan pitsineulesukat. Näitä oli kiva neuloa.

Sukat on koeajettu viikonloppuna muun muassa Tampereen kädentaitomessuilla. Kuten allaolevasta serkun nappaamasta pällistelykuvasta voitte havaita, kyseessä oli erittäin vakavahenkinen tapahtuma.
Muutaman tunnin messuilun aikana matkaan tarttui inspiraation ja hyvän mielen lisäksi erinäisiä käsityötarvikkeita ja joululahjoja. Niin ja sitten kaikenkarvaisia kissa-aiheisia asioita, jotka ovat mun heikko kohta.

Ja huomatkaa tuo ihana Hanna Tjukanovin tuoli, VAU!

keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Tampereen messut

Hip hei! Ensi lauantaina 19.11. minut voi bongata Tampereen kädentaitomessujen face to face -blogikahvilassa klo 15.30. Onko joku teistä tulossa messuilemaan? Tulkaa rohkeasti juttelemaan, jos jutututtaa! :)



sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Isänpäivänä

Onnellista isänpäivää iseille!
Omaa isääni muistin muun muassa Kinuskikissan Sacher-kakulla.

sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Kukkarukkanen

Pika moi! Jatan ohjetta soveltaen syntyi pelkistetty kukkarukkanen tarpeeseen. Tarvitsin uusiin sukkahousuihin mätsäävän rintakorun! ;)
Näyttää kyllä aika riisutulta verrattuna aikaisemmin tekemiini kukkiin, joissa helmin koristeltuja terälehtiä on kahdessa kerroksessa.

Kämmekkäät

Minä tykkään kämmekkäistä. Varsinkin nyt, kun autolla tulee ajettua paljon työmatkan takia; lapaset ovat ratissa liian liukkaat, ajohanskat ovat ällöttävät ja ilman mittään kädet palelee. Kämmekäsvalikoimani on lähiaikoina ollut aina surkea, kun nämä kutittavat liikaa ja yhdet kivat ovat jääneet jonnekin. Jäljellä olivat vain yhdet keltaiset, jotka vähän kyllästyttivät.

Tälläiset tein työmatkojen pelastukseksi:
Malli: Endpaper Mitts (hieman mukaillen)
Lanka: Drops Alpaca
Puikot: 2,5

Näistä tuli kivat, pehmoiset! Muitakin tosi kivoja malleja löytyi Ravelrysta, klik klik.

Käsitöiden kuvaaminen blogiin alkaa taas olla tuskastuttavaa, kun on alkanut se aika vuodesta, jolloin päivänvaloa näkkee vain viikonloppuisin. Vaikka onhan mun bloggailu jo hetken aikaa ollut aika viikonloppupainotteista! :)

ps. Hei vau, jo 200 lukijaa sivupalkissa! Tervetuloa uudet lukijat ja tervetuloa jatkossakin vanhat lukijat. :)

tiistai 1. marraskuuta 2011

Kaunokainen

Olen syksyn tullen unohtanut esitellä synttärilahjaksi saamani kaunokaisen ja kesällä kuva näytti himppasen liian jouluiselta! Nyt on sentään jo marraskuu, hui.

Lahjaksi saamani kynttilänjalka on helmiä lukuun ottamatta kierrätysmateriaaleista tehty, kuten myös aikaisemmin esittelemäni ja taustalla näkyvä tarjoilulautanen. Kiitos äiti ja E! :)
Nää on niiiin mun lempparit!